jesse2322

Flere medier: – Jesse Lingard nærmer seg Nottingham Forest

Publisert Sist oppdatert

Jesse Lingard har stått uten klubb etter at kontrakten hans med Manchester United gikk ut. Nå kan det se ut til at de løser seg for midtbanespilleren innen kort tid.

David Ornstein sa i The Athletics podcast mandag at Lingard ønsket å ha signert for en klubb innen fredag denne uken, og det kan nå se ut til å løse seg.

Ifølge The Athletic, The Guardian og Daily Express skal Lingard være av stor interesse fra nyopprykkede Nottingham Forest, men heller ikke West Ham har gitt opp å signere midtbanespilleren.

Steve Cooper har allerede gjort syv signeringer til førstelaget på City Ground denne sommeren og ønsker å gjøre Lingard til den åttende. Forest-manageren vil forsøke å utnytte at West Ham er i tøffe forhandlinger med Chelsea om Armando Broja og snappe 29-åringen foran West Ham, som Lingard herjet for på utlån.

Nottingham Forest v Huddersfield Town: The Emirates FA Cup Fifth Round
AKTIV: Steve Cooper og Nottingham Forest har vært aktive på overgangsmarkedet etter opprykket til Premier League.

Skal de få til det må de imidlertid strekke seg ganske langt lønnsmessig. 29-åringen skal ha hatt et svært lukrativt tilbud fra en klubb i Saudi Arabia, men Lingard har ønsket å bli i Premier League.

Den 29 år gamle midtbanespilleren har brukt 22 av sine år i klubbens systemer og gradvis tatt stegene gjennom akademiet og opp på førstelaget.

LES OGSÅ: – Jeg er rød tvers gjennom

Dessverre har de siste sesongene bydd på flere nedturer enn oppturer og spilletiden har uteblitt.

 

Powered by Labrador CMS