En hverdag på «WhatsApp» og «House Party»

Jesse Lingard forteller om den nye situasjonen til United-spillerne.

Publisert Sist oppdatert

United-spillerne skulle egentlig samles til trening igjen tirsdag 17. mars, det skulle være Paul Pogbas retur til full trening med resten av gjengen, men så skjønte England for alvor utfordringene ved coronaviruset.

United stengte dermed treningene med umiddelbar virkning, og nå er det hjemmekarantene for de fleste.

Til en viss grad er det også nærmest isolasjon, siden alt nå settes inn for å sikre at spillerne er friske så fort fotballen er klar til å rulle igjen.

Det betyr samtidig at United-spillerne bruker den nye teknologien som finnes.

Gutta bruker en Whatsapp-gruppe (en app) for å holde seg i kontakt med de fysiske trenerne og manager Ole Gunnar Solskjær, og House Party-appen for å videochatte og prate seg imellom.

– Vi er en tett sammensveiset gruppe. Den fysiske treneren sender oss daglige økter vi må gjennomføre hele uka, og vi er også i kontakt med manageren og trenerapparatet.

– Selv bruker jeg litt mer tid på kjøkkenet enn normalt. Jeg har egentlig ikke laget så mye mat opp gjennom årene, men nå er det perfekt med tid til det, sier han.

Lingard har også brukt Facetime til å snakke med Ashley Young og Romelu Lukaki, og han innrømmer at han savner fotballen stort.

Likevel sender han en klar melding til alle.

– Hold dere hjemme. Hold dere innendørs!

Powered by Labrador CMS