– Ikke noe Keane ville gjort

Lingard får kritikk etter å ha publisert video på sosiale medier under supporterbråket før West Ham-kampen.

Publisert Sist oppdatert

Da spillerbussen til United ble angrepet av West Ham-fansen før tirsdagens kamp var det ikke uventet at mange tok opp kameraet mange har i lommen og filmet hendelsen.

Mer uventet var det kanskje at hendelsen ble filmet fra innsiden av spillerbussen, og det videoen viste har skapt reaksjoner fra flere kanter.

Jesse Lingard var mannen bak(og foran) kameraet da han filmet stemningen og situasjonen under angrepet. Martial, Januzaj og Carrick var blant spillerne som ble filmet mens de lå på gulvet inni bussen.

M.E.N. sammenligner United-spillerne med en gjeng skolebarn i en skolebuss som akkurat har ropt banneord til en syklist på utsiden, og stiller spørsmål til spillergruppas seriøsitet inn mot det avisen kaller kanskje den viktigste kampen for United denne sesongen.

“The scene looks more like a group of kids on a school trip who have shouted a swear word at a cyclist but haven’t managed to lose him at the lights.”

Rob Dawson, M.E.N.

 

Videre skriver Manchester Evening News’ Rob Dawson at han sliter med å forestille seg tidligere United-spillere som Bryan Robson, Steve Bruce, Gary Neville, Peter Schmeichel eller Roy Keane gjøre noe lignende som Lingard.

– Disse spillerne var ledere, de typene United-laget mangler i dag, skriver Dawson.

Under kan du se videoen Jesse Lingard publiserte på det sosiale mediet Snapchat fra innsiden av spillerbussen.

På Twitter fikk også videoen reaksjoner hvor mange syntes det var et tåpelig påfunn, men noen syntes også det var et morsomt påfunn.

– Jesse Lingard må vokse opp, den videoen var pinlig!

– Jeg vet ikke hva som er verst, de feminine ropene eller det at Jesse Lingard filmet det. Patetisk.

– Jesse Lingards snapchat-video var det eneste positive av Uniteds skrekkforestilling i går. Hysterisk!

Hva syntes du om Jesse Lingards video? 

Powered by Labrador CMS