Ryktesaker, uke 48

Guardiola kobles til City, men ønsker seg helst til United. Valdés nærmer seg slutten i United.

Publisert Sist oppdatert

Søndag 29. november:

13.58: Victor Valdés nærmer seg en kansellering av United-kontrakten, ifølge ESPN. Espanyol og Phil Nevilles Valencia skal være blant klubbene som ønsker å snappe opp burvokteren.

09.57: Cristiano Ronaldo er klar til å returnere til Manchester United, ifølge Sunday Mirror, men det må påpekes at artikkelforfatter Simon Mullock ikke akkurat har den beste treffprosenten når det gjelder United-rykter. Det meldes uansett her at Ronaldo heller vil til United enn til PSG.

09.49: Ifølge Sunday Telegraph skal Manchester United være Pep Guardiolas foretrukne destinasjon etter Bayern. Guardiola linkes sterkt til managerjobben i City for tiden, men det skal altså være managerjobben på den andre siden av byen som frister mest, ifølge avisen. Om United skal sikre seg Guardiola må en avslutte samarbeidet med Van Gaal ett år før tiden.

Sir Alex Ferguson har tidligere innrømt at han i løpet av 2012/13-sesongen snakket med Guardiola om muligheten for at kataloneren kunne ta over United-jobben.

Sunday Mirror melder for øvrig om at Bayern frykter at Guardiola allerede har takket ja til City. Artikkelen er skrevet av en City-fan, uten at det nødvendigvis betyr noe her!

Lørdag 28. november:

13.35: Manchester United møter overraskelsen Leicester City og deres toppscorer Jamie Vardy lørdag. Da er det neppe noe stort sjokk at ryktemakerne kobler Leicester-spissen til Manchester. Ifølge The Telegraph blir United nødt til å bla opp 30 millioner pund for å sikre seg engelskmannen i januar. Også Chelsea skal være interesserte i Premier Leagues toppscorer.

Fredag 27. november:

10.55: Southampton-manager Ronald Koeman har gjentatt at klubben vil avslå alle bud på Sadio Mane i januar.

08.20: Manchester United og byrivalene City har begge blitt linket til Bayern München-trener Pep Guardiola som arvtaker etten henholdsvis Louis van Gaal og Manuel Pellegrini. Nå melder radiostasjonen Cadena Cope at Guardiola har bestemt seg for å forlate Tyskland og bli Citys nye manager fra neste sesong. Og appropos City, The Sun melder i dag at det har vært kontakt mellom Messis representanter og klubben med tanke på en overgang for argentineren som kan vente seg en ukelønn på 800.000 (jepp, alle fem nullene skal være med) pund i City.

08.10: Manchester United og Chelsea skal begge være interesserte i Tottenhams stjenespiss Harry Kane. I Tottenham er man imidlertid ovebevist om at Kane vil bli værende i klubben, melder Telegraph. Harry Kane signerte en ny femårskontrakt tidligere denne høsten, men med en ukelønn på 35.000 pund vil han trolig kunne ta tregangen på det både hos United og Chelsea.

Torsdag 26. november:

18.10: James Wilson ble torsdag leid ut til Brighton.

11.45: Louis van Gaal har sendt speidere for å ta en nærmere titt på Walsalls stortalent Rico Henry. Henry er tankt som backup for Luke Shaw på ventreback, melder Manchester Evening News. 

08.30: Mats Hummels er tilbake på Uniteds radar. Den tyske landslagsstopperen skal visstnok ha problemer med å tilpasse seg livet under trener Thomas Tuchel og skal være klar til å levere inn en forespørsel om å få forlate Dortmund etter sesongen. Hummels har blitt linket til United i flere overgangsvinduer, men bestemte seg for å bli i Dortmund. 

Onsdag 25. november:

08.30: Spanske Marca skriver at United bruker Sir Alex i et forsøk på å få Ronaldo tilbake til Old Trafford igjen. Ferguson skal ha møtt Ronaldo i november, og har også tatt jobben som rådgiver for Glazer-familien i jakten på Ronaldo.

08.10: – Et kjøp av Cristiano Ronaldo vil kanskje ikke være rett for United, skriver Daily Mails Martin Samuel.

08.05: Sadio Mane får ikke forlate Southampton i januar, men klubben aksepterer at den kanskje må slippe ham til sommeren, skriver Daily Mail. Det som kan endre på det hele er om United blar opp hele 40 millioner pund i januar.

08.00: Tirsdag kom rapportene om at Wayne Rooney var ønsket i Kina (!!), og nå følger The Sun opp med en sak om at Sven-Göran Eriksson, som leder Shanghai SIPG, gjerne skulle hatt United-kapteinen der selv. Samtidig gjøres det altså klart i artikkelen at dette tidligst skjer når United-kontrakten hans er ute  – altså om tre år (hvis Rooney da ønsker det).

Tirsdag 24.november:

08.30: Leeds sin unge midstbanespiller Lewis Cook har vært meget solid denne sesongen, noe som har fått fått både Manchester United, Stoke og Bournemouth til å fatte interesse for 18-åringen. Dette melder Daily Star.

08.15: Manchester United skal også være meget interesserte i Moussa Dembélé (Fulhams 19-årige stortalent, ikke Tottenham-spilleren med samme navn). United skal være klare til å legge inn bud allerede i januar, men vil vente til i sommer dersom Fulham insitsterer på å beholde den unge franskmannen ut sesongen, melder Get Frenck Football News.

08.00: Cristiano Ronaldo kommer ikke til å forlate Real Madrid til fordel for Manchester United. I alle fall om vi skal tro Ronaldos agent. – Han kommer til å spille karrieren ut i Real Madrid, sier Jorge Mendes til det franske fotballshowet Canal Football Club. Ryktene om at Ronaldo er på vei ut av klubben i nær fremtid har skutt ny fart etter at forholdet mellom Rafael Benitez og Cristiano Ronaldo skal være meget kjølig. The Telegraph mener å vite at PSG vil bli Ronaldos neste klubb dersom Real Madrid selger ham. De viser til at PSG-president Nasser Al-Khelaifi møtte nylig Jorge Mendes i Madrid og PSG har økonomiske muskler til å finansiere en overgang for Ronaldo dersom Real vil selge. 

Mandag 23. november:

10.50: Manchester United har hatt Southamptons Sadio Mane i kikkerten i lengre tid, men Southampton skal ikke ha vært interessert i å snakke med United om en salg av senegaleseren. Om den positive utviklingen til Mane fortsetter på sørkysten er det derimot trolig bare et tidssspørsmål før Van Gaal og UNited vil forsøke seg med et nytt bud. Men nå kan United vente seg konkurranse fra Chelsea som også har den tidligere Salzburg-spilleren i kikkerten.

08.00: Jesse Lingard kan se frem til et kraftig lønnshopp når agenten hans setter seg ned med Manchester Uniteds representanter den i nærmeste fremtid. Louis van Gaal og Ryani Giggs skal begge være overbeviste om at Lingard er en mann for fremtiden og United skal nå være beredt til å doble ukelønnen til Lingard til 50.000 pund i uken, melder Mirror.

Powered by Labrador CMS