jesse2322

Svarer Rangnick: – Tankene mine er klare

Publisert Sist oppdatert

Jesse Lingard er ikke med på at det var han som ba Ralf Rangnick og United om noen dager fri etter at han ikke fikk ønsket om en overgang bort fra Old Trafford innvilget i januarvinduet.

I stedet uttaler midtbanemannen i en Twitter-melding at det tvert imot var klubben som ba ham om å ta seg en liten pause.

Dermed motsier 29-åringen sin egen manager.

Rangnick uttalte nemlig under sin pressekonferanse torsdag at Lingard ikke ville bli klar til påfølgende dags cupkamp mot Middlesbrough, nettopp fordi han hadde fått lov til å reflektere i noen dager.

– Han spurte meg og klubben om å få noen dager fri for å klarne tankene, men han er tilbake på mandag, sa tyskeren.

Det er en versjon av virkeligheten som tydeligvis ikke passer med den opplevelsen Lingard har av situasjonen.

– Tankene mine er klare og jeg kommer alltid til å være profesjonell og gi 100 prosent når jeg blir bedt om det, skriver Lingard, i en melding som engelske medier har tolket som et motsvar til Rangnicks uttalelser.

Lingard var blant United-spillerne som oftest ble ryktet bort fra Old Trafford i januar. Nyrike Newcastle var ifølge rapportene veldig interesserte i å hente 29-åringen, men da overgangsvinduet stengte igjen var Lingard fortsatt United-spiller.

Rangnick uttalte også på sin pressekonferanse at han har forståelse for hvorfor mannen med 224 kamper for klubben ønsker seg bort.

Samtidig forklarte tyskeren at det plutselige fraværet til Mason Greenwood, samt at United-styret aldri klarte å komme til enighet om en overgangsavtale med noen annen klubb, til slutt førte til at Lingard nå blir i United denne sesongen.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS