ralflin

– Hvorfor i all verden skulle jeg tillatt at Lingard skulle ha mange dager med fri?

Publisert Sist oppdatert

Det er ikke vanskelig å se at alt ikke er som det burde være i United.

I løpet av bare noen få uker har nå to spillere brukt sosiale medier for langt på vei å si at United-manager Ralf Rangnick lyver, eller deler feilinformasjon.

Nå sist, Jesse Lingard, og etter FA-cupkampen mot Middlesbrough ble Uniteds tyske manager selvsagt spurt om om blant annet Lingard-situasjonen igjen.

Det begynte imidlertid torsdag, på den vanlige pressekonferansen før fredagens kamp.

– Han spurte meg og klubben om å få noen dager fri for å klarne tankene, men han er tilbake på mandag, sa tyskeren.

Det fikk Lingard til å svare følgende på sosiale medier samme kveld:

– Tankene mine er klare og jeg kommer alltid til å være profesjonell og gi 100 prosent når jeg blir bedt om det, skriver Lingard, i en melding som engelske medier altså tolket som et motsvar til Rangnicks uttalelser.

Etter tapet mot Middlesbrough, der unge Anthony Elanga misbrukte det avgjørende straffesparket, så ble Rangnick spurt om det ble feil å ikke ha Edinson Cavani og/eller Jesse Lingard tilgjengelig når det gikk så galt.

trost
TRØSTET: Ralf Rangnick og spillerne tok seg av Anthony Elanga så godt de kunne etter straffebommen fredag kveld.

– Nei, jeg angrer ikke på at Cavani ikke var her. Han spilte for Uruguay senest onsdag, og med jetlagen og reisen som måtte til for å returnere så ville han uansett ikke vært med i troppen.

– Når det gjelder Jesse så fortalte jeg hva min informasjon var (på pressekonferansen), men selvsagt ville jeg elsket å ha Jesse i troppen her. Vi manglet jo en utespiller i troppen, så hvorfor i all verden skulle jeg tillatt å gi ham fire-fem dager fri, sa Rangnick hoderystende.

– Jeg ville elsket å ha ham tilgjengelig, men sånn var det ikke. Da blir det også ganske lite poeng å snakke om disse spillerne som ikke var tilgjengelige, sa Rangnick.

RANGNICK: – Trengte ikke VAR for å se at det var hands

Han mente at United bare hadde seg selv å skylde for tapet.

– Vi misbrukte for mange store sjanser. Vi kunne ledet 3-0 ved pause, og selv i 2. omgang, etter utlikningen, så misbrukte vi store sjanser. Brunos sjanse var jo egentlig også som et straffespark, så vi har bare oss selv å skylde på. Vi skulle avgjort denne kampen lenge før ekstraomgangene og straffesparkene.

Mange United-supportere – og også Rangnick – var langt nede fredag kveld, men Rangnick ser positivt på sesongen videre.

– Jeg synes vi har spilt bra i de siste ukene, og i 1. omgang mot Middlesbrough kunne vi ikke levert så mye bedre, foruten å score på sjansene vi skapte.

– Det er lite tid til Burnley-kampen (tirsdag kveld), og da må vi ta sjansene våre bedre, sa Rangnick.

Powered by Labrador CMS