– Vi vet at vi må ha bedre resultater mot lag som legger seg dypere

Solskjær tror United kommer til å bli bedre mot de mindre lagene, og har også snakket litt om Jesse Lingards utfordringer.

Publisert Sist oppdatert

United har vært gode mot de gode hittil denne sesongen.

Det er det ikke tvil om.

Samtidig sier poengfangsten vår i de kampene også noe om hva vi ikke får til, siden vi jo tross alt fortsatt er noen poeng fra en topp fire-plassering. 

Vi har ikke vært gode nok mot de mindre lagene, og Solskjær anerkjenner at dette er noe United må jobbe med.

– Vi vet at vi må ha bedre resultater mot lag som legger seg dypere, men vi kommer til å bli bedre på det. Det er opp til meg å sørge for at spillerne i enhver kamp vet at de må gjøre seg fortjent til å vinne fotballkampen. Noen ganger må du gjøre deg fortjent til det ved å ha et hurtigere pasningsspill, eller ved å vinne ballen tilbake raskere, siteres Solskjær på av flere, blant andre Daily Telegraph.

– Hvis det er en mental ting, så kan vi ordne opp i det. Hvis en ser bak resultatene så er jeg ikke så bekymret. Hvis gutta hadde fortalt meg at de ikke klarer å motivere seg til slike kamper, så ville vi hatt et problem. Da ville jeg virkelig trengt å jobbe med dem, for da jeg spilte var det slik [ved å vinne de kampene] som sørget for at vi vant ligaen, vi ga «aldri» bort poeng mot de mindre og ikke fullt så gode lagene. Premier League er vanskelig, og hvis en ikke har den riktige mentaliteten, så vil en ikke få resultater. Men jeg skal jobbe med den mentaliteten.

VIL VINNE MOT DE MINDRE LAGENE OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær.

– Må passe på gutta i både gode og dårlige tider

Jesse Lingard har ikke vært i form på lenge før han nå helt i det siste har vist noen tegn på å være på vei tilbake.

Han står med 7,33 på spillerbørsen i de tre siste kampene han har fått karakter i på spillerbørsen, mens han tidligere denne sesongen har prestert såpass dårlig at snittet hans fortsatt ligger på 5,72 (altså inkludert de siste kampene).

Solskjær hinter om at den offensive midtbanespilleren har hatt noen utfordringer også utenfor banen.

– Vi har alle ting vi må håndtere både på og utenfor banen, og det blir mellom oss hva han har måtte håndtert. 

– Dere kan kritisere hvem som helst, men jeg som manager må passe på disse gutta både i gode og dårlige tider.

– Det er herlig å jobbe med ham. Jeg ga ham hans debut for reservene mot Burnley, og det er godt å se ham tilbake som sitt gamle seg igjen. Han er Manchester United tvers gjennom. Han har en herlig innstilling og en fantastisk arbeidskapasitet.

HAR HATT PROBLEMER: Jesse Lingard.
Powered by Labrador CMS