lingardole

– Ikke glem Jesse Lingard

Publisert Sist oppdatert

Jesse Lingards fremtid i United er fremdeles usikker.

Etter en tung periode både på og utenfor banen, så viste han i West Ham i vår at han fortsatt er en kvalitetsspiller – og han kobles også fortsatt stadig vekk til West Ham. Det hintes blant annet fra West Ham-spillere på sosiale medier, og for United kan det også gi en viss mening å selge nå siden Lingards kontrakt går ut neste sommer, og siden Lingards høye prestasjonsnivå i vår gjør at det også er mulig å få en del for ham.

Ole Gunnar Solskjær snakker uansett på en måte som tilsier at akademiproduktet skal bli værende i klubben – men det ville ikke vært første gangen at Solskjær gjør slikt, før spilleren ender opp med å forlate klubben likevel – det kan jo også handle om å beskytte markedsverdien til spilleren.

I en samtale om alle de potensielle målscorerne i United valgte Solskjær å nevne Lingard også.

– Ikke glem Jesse Lingard som har funnet tilbake til seg selv, og har kommet tilbake som den mannen vi vet han er med sine kvaliteter. Han kommer til å spille en stor rolle også, sa Solskjær til reportere i etterkant av 5-1-seieren mot Leeds.

Solskjær varslet at det kan bli mer rotasjon, og fortsatte:

– Vi må ha en stor og sterk stall for å være konkurransedyktige i denne ligaen. Det er den beste ligaen i verden, og vi må også være heldige med skader, men jeg ser frem til å jobbe med alle disse spillerne. Vi må jobbe hardt, og så se hvem som er friske og tilgjengelige. Det vil definitivt være en del som er friske og tilgjengelige [mot Southampton].

jessedeb
USIKKER FREMTID: Blir Lingard i United denne sesongen, eller ender han opp med å forlate klubben?

 

Henderson tilbake på trening?

Jesse Lingard har vært ute nå fordi han har vært smittet av coronaviruset, og en annen som har slitt med det er Dean Henderson.

Han har nemlig slitt med ettervirkninger hvor han har vært slapp, men nå er forhåpentligvis United-keeperen på vei tilbake.

– Vi kommer til å se hvordan han føler seg, og forhåpentligvis kan han være med på trening på mandag. Det er en stor og viktig test for ham, og vi håper at han føler seg bedre.

 

Real Sociedad v Manchester United - UEFA Europa League Round Of 32 Leg One
KAN VÆRE TILBAKE I DAG (MANDAG): Dean Henderson.
Powered by Labrador CMS