Snakker med spillerne om sosiale medier

Ole Gunnar Solskjær er ikke aktiv på sosiale medier selv, men har snakket med spillerne sine om hvordan de fremstår på steder som Twitter, Instagram og Facebook.

Publisert Sist oppdatert

De siste årene har ulike innlegg fra United-spillere flere ganger skapt overskrifter. Jesse Lingard fikk kritikk for et videoklipp han publiserte på ferie i USA, mens Solskjær nylig ble spurt hva han tenke om at Nemanja Matic likte et innlegg der han ble koblet til José Mourinho og Tottenham.

– Det er en del av det å være en United-spiller, svarte Solskjær da han på mandagens pressekonferanse fikk spørsmål om sosiale medier.

– Det handler om hvordan du uttrykker deg. Det er viktig å by på seg selv, men på en positiv måte. Jeg snakker med spillerne om hvordan de bruker sosiale medier. Jeg er ikke på sosiale medier og har aldri vært det, men dette er en annen generasjon. 

IKKE PÅ SOSIALE MEDIER: Ole Gunnar Solskjær på mandagens pressekonferanse.

En av de mest aktive United-spillerne på sosiale medier er Jesse Lingard. I sommer fikk 27-åringen kritikk for en Snapchat-video med banning og upassende oppførsel. Også på banen har det vært tøffe tider.

Nylig snakket Lingard ut om utfordringene han har opplevd på hjemmebane det siste året.

– Jesse har hatt sine oppturer og nedturer, som jeg har snakket om tidligere. Men ta kampene mot City og Tottenham – det er eksempler på hvor viktig Jesse kan være for oss i enkelte kamper, sa Solskjær på pressekonferansen før tirsdagens ligacupkamp mot Manchester City.

– Selvfølgelig vil vi at han skal komme tilbake til en form hvor han scorer og slår målgivende pasninger igjen, men det er ingen som løper like mye som ham. Han er en viktig brikke i presspillet vårt, og han er en livlig karakter.

– Han er ikke like aktiv på sosiale medier fra Jesse som tidligere. Han jobber hardt, og jeg har kjent ham i mange, mange år, og han begynner å nærme seg den Jesse jeg en gang kjente, igjen.

Lingard var verken på banen eller benken i FA-cupkampen mot Wolverhampton, men kan være aktuell for en plass på laget i semifinalen mot Manchester City. Kampen spilles tirsdag kveld klokken 21.00.

LES OGSÅ: – Store kamper gir deg energi

TRØBLET: Jesse Lingard hadde verken scoring eller målgivende i Premier League i 2019.
Powered by Labrador CMS