rangnick02022022

– Lingard fortjener sjansen til å spille fra start

Publisert Sist oppdatert

Jesse Lingard og Aaron Wan-Bissaka var de største overraskelsene i Uniteds lagoppstilling mot Leeds, og i MUTV-intervjuet før kampen ble Ralf Rangnick spurt hva de to ville tilføre laget.

– Vi kan først nevne erfaring, for de har spilt mot Leeds tidligere. Jesse har sett frisk ut på trening, har mye erfaring, og kan dekke mye rom på banen. Forhåpentligvis kan han score mål, det har han også gjort på trening, og derfor fortjener han sjansen til å spille fra start, sa Rangnick, som også roste Lingard for profesjonaliteten han har vist på trening.

ralflin
FORTJENER SJANSEN, IFØLGE RANGNICK: Jesse Lingard, som ikke har startet en Premier League-kamp for United siden januar 2020.

Tyskeren hadde en paraply der han stod og ble intervjuet av MUTVs Stewart Gardner, for været i Leeds er definitivt ikke det beste, og Gardner spurte derfor også om forholdene vil komme til å spille en rolle på Elland Road.

– Vi får se. Banen er veldig våt, og om det fortsetter å regne slik den neste timen, så blir det interessant å se hvordan gressmatta vil se ut. Forhåpentligvis kan ballen fortsatt sentres rundt, men vi må i alle fall ha dette i bakhodet, og det kommer til å være det samme for begge lag.

– Vi må spille på et høyt nivå emosjonelt, med et varmt hjerte og et kaldt hode. Det er det handler om, og jeg tror spillerne mine kan gjøre det.

Powered by Labrador CMS