Trio nominert

Michael Keane er én av tre nominerte til å vinne prisen for årets beste reservelagsspiller i Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds nest beste har hatt en solid sesong, har allerede sikret seg førsteplassen i Premier Reserve League North og skal møte Aston Villa (vinnerne av avdelingen i sør) i reservelagsfinalen på Old Trafford for å kåre sesongens beste reservelag. Kampdatoen for denne kampen er enda ikke fastsatt, men nå har i det minste nominasjonene for Denzil Haroun Reserve Player of the Year 2012 blitt offentliggjort.

I fjor vant Oliver Gill, som nå har lagt opp for å fokusere på studiene, og denne sesongen har Warren Joyce plukket ut følgende tre spillere:

Larnell Cole – 14 kamper, 2 mål

– Noen av ferdighetene man ser Larnell gjøre hver eneste dag er fantastiske; måten han tar med seg ballen på, avgjørelsene hans og pasningene er gode. Han jobber virkelig hardt hver dag, gjør alltid ekstra mye og har hatt en god sesong, sier reservelagssjefen om midtbanespilleren.

Jesse Lingard – 15 (6) kamper, 7 mål

– Jesse har scoret mange mål denne sesongen. Han har fart og er atletisk, og har både styrke og kraft i spillet sitt nå. Han bruker også smarte løsninger for å komme seg forbi motspillere. Han er en fin karakter i garderoben med en boblende personlighet, sier Joyce.

Michael Keane – 21 (3) kamper, 5 mål

– Michael er fa med ballen og tar gode avgjørelser. Han er modig og ønsker å forsvare – det har man sett i kamper, med tanke på hvor mange blokkeringer og headinger han har. Han er svært god defensivt i én mot én-situasjoner og han har ikke hatt mange dårlige dager denne sesongen, sier Joyce.

Vinneren av kåringen vil bli offentliggjort på den årlige og prestisjetunge Player of the Year-middagen på Old Trafford mandag 14. mai.

Powered by Labrador CMS