riviere210523p

– Det er ingen tvil om at hun kan bli en back i verdensklasse

Publisert Sist oppdatert

Foreløpig har vi kun sett Jayde Riviere gjennom et kort innhopp, på grunn av en skade, men januarsigneringen er ventet å bli spilleren som erstatter Ona Batlle på høyrebacken om spanjolen som ventet forlater United.

Selv om 22-åringen ikke har fått spilt mye i det siste, kom hun likevel med i Canadas preliminærtropp til sommerens VM-sluttspill, og det meste tyder på at Riviere kommer til å være med i den endelige troppen også.

– Dere kommer til å få se mye av Jayde, hun er en veldig spennende ung spiller, sa landslagssjef Bev Priestman på en pressekonferanse, og roste Riviere for innhoppet mot Frankrike i april hvor United-backen leverte en målgivende pasning til tross for mangelen på spilletid.

– Etter min mening er det ingen tvil om at Jayde Riviere kan bli en back i verdensklasse. Hun har jobbet så hardt for å komme tilbake fra en alvorlig skade, og hun er mer bestemt enn noen gang. Jeg er kjempeglad for at hun er en av de jeg kan stryke fra skadelista, fortsatte Priestman.

Canada møter Nigeria, Irland og vertsnasjon Australia i gruppespillet av VM. Adriana Leon, som United lånte ut til Portland Thorns i april, er også med i preliminærtroppen.

riviere070523
POTENSIELL VERDENSKLASSEBACK: Jayde Riviere, her fra debuten mot Tottenham.
Powered by Labrador CMS