Seier for Valencia og Hernandez

Begge United-spillerne i aksjon i natt kunne skilte med seiere og tre poeng til sine respektive landslag.

Se oppsummering fra resten av fredagens kamper her.

Javier Hernandez og Antonia Valencia fortsatte den gode trenden fra fredag kveld hvor United-spillerne stort sett hjalp sitt lag til seier og tre poeng i første runde av VM-kvalifiseringen. Valencia og Equador spilte hjemme mot Bolivia, og slet lenge med å komme gjennom den defensive fem-backslinja deres. Kraftvingen startet kampen langs krittet, men mot slutten av første- og utover i andre omgang trakk han mer og mer inn mot midten. Dette ga Equador en ny dimensjon til angrepsspillet sitt, og i det 74 minutt ble de belønnet med et noe kontroversielt straffespark. Dette satte Felipe Caicedo, og 1-0 skulle vise seg å holde kampen ut.

Allerede før kampen mellom Costa Rica og Mexico, var Hernandez sitt navn på alles lepper. Desverre var hovedårsaken skepsis rundt hvorvidt han burde få tillit i startelleveren etter begrenset spilletid i United, spesielt med en De Nigris og Peralta i meget god form. «Chepo» valgte allikevel å ta ut Hernandez fra start, og alt i alt hadde det lite å si. To dødballer fra Andres Guardado fant sine medspillere i feltet og 2-0 var alt Mexico trengte. Hernandez fikk 76 minutter uten å virkelig sette sitt preg på kampen, og debatten rundt hans plass fra start vil nok komme opp igjen tirsdag kveld før returoppgjøret i Mexico.