SCORET: Javier Hernández.

Gleder seg til å møte Van Persie

Javier Hernandez og Mexico møter Nederland, Robin van Persie og Louis van Gaal. Det gleder Hernandez seg til.

Publisert Sist oppdatert

Få fotballspillere står med høyere status enn «den lille erten» i Mexico, til tross for svært lite spilletid i 2014-VM. På tre kamper har han ikke fått mer enn 30 minutter spilletid – men den ene sjansen han fikk brukte han godt, og scoret til og med et mål –i kjent Hernandez-stil.

Som toer i gruppe A, møter de Nederland, som avsluttet gruppespillet på topp i sin gruppe, i åttedelsfinalen.

Kommer ikke til å tenke på United

– Det er ham [Van Gaal] neste, det vet jeg. Jeg tror ikke noen av oss kommer til å tenke på Manchester United, han er Nederlands landslagssjef og jeg er en Mexico-spiller, og ingenting annet. Men det blir fint å møte Robin [Van Persie]. Vi har tilbragt to år sammen og vunnet ligaen sammen. Han er en av de beste spillerne i verden og det blir bra å møte ham, sa Hernandez til The Guardian.

Ikke bare ble scoringen hans verdsatt av oss United-fans og andre Mexico-fans, men hans bestefar var også tilstede da han nikket ballen inn i nettet fra om lag to meter.

– Ikke mange kan si at bestefaren har sett dem score et VM-mål.

– Jeg trengte ikke det målet for å forbedre selvtilliten min, selvtilliten min var der fra før.

– Jeg kunne ikke ha spilt VM uten selvtillit, jeg ville ikke ha hatt trenerens tillit, og jeg ville heller ikke ha scoret. Det har vært en komplisert periode, men om jeg hadde mistet selvtilliten hadde jeg ikke ha vært her, sa han videre.

PIOJO: De fleste som har sett Mexico i årets fotball-VM har latt seg sjarmere av han.
PIOJO: De fleste som har sett Mexico i årets fotball-VM har latt seg sjarmere av han.

Fornøyd med landslagssjefen

Miguel «Piojo» Herrera har bare vært Mexico-sjef i ett år, men har allerede virkelig fått satt sitt preg på det mexikanske landslaget, og Javier Hernandez synes den karismatiske 46-åringen gjør en god jobb.

– Jeg liker ikke å sammenligne managere, som en spiller er det enkleste å tro at hver trener er den beste. Miguel er sjef nå og gjør en veldig god jobb. Vi føler han er det beste alternativet. Han er en karakter i garderoben og prøver å motivere oss med ord og handlinger.

– Jeg liker ikke å sammenligne fordi jeg ønsker å være en takknemlig person. Jeg er takknemlig overfor alle managere som velger meg, de har alle gitt meg selvtillit. Hver gang en manager gir deg sjansen, må du ta den.

Powered by Labrador CMS