– Kan bli en rask avtale

Sport Witness ser på spillere på vei ut, og da spesielt de spanske ryktene om en Hernández-overgang til Real Madrid.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i de ulike landene og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Denne gangen handler det om de spanske rapportene om at Javier Hernández kan ende opp i Real Madrid.

Manchester United i overraskende £16-millionersforhandlinger med Real Madrid, rask avtale på gang
av: Sport Witness

Manchester United kommer til å ha en hektisk slutt på sommerens transfervindu. Ikke bare er klubben forventet å bringe inn to spillere til i tillegg til Daley Blind, men de må også fullføre flere salg. Det ser ut som om det bare er et tidsspørsmål før Shinji Kagawa er klar for Dortmund, og det har blitt lagt inn flere bud på Thomas Cleverley, hvis lekkasjen til Sky Sports er mer enn bare et forsøk på å få frem interesse for ham.

Anderson, til tross for alle problemene for både han og klubben, så ikke så ille ut da han kom på mot Burnley på lørdag. Han brakte en drivkraft som hadde manglet i noen områder. Selv om han ikke gjorde det bedre enn Ángel Di María, som han kom på for, så ga han litt energi og formål til midtbanen, noe ikke Darren Fletcher klarte. Så Anderson kan ha fanget interessen til en mulig kjøper også.

International Champions Cup 2014 - Real Madrid v Manchester United
OVERGANG: Blir Hernández lagkamerat med Casillas og Pepe?

Og så er det Javier Hernández. Han har blitt sterkt linket til Juventus denne sommeren, men det har jo de fleste tilgjengelige spisser. Portugisiske Benfica og spanske Valencia har også blitt linket til ham. På søndag melder El Confidencial at Real Madrid har startet forhandlinger med Manchester United for den meksikanske spissen, med startprisen [summen United krever] på €20 millioner, som blir rundt £16 millioner.

En avtale kan komme i stand så tidlig som i dag. Real Madrid skal ha avslått de gjentatte forsøkene fra Jorge Mendes på å selge dem Falcao, og nå er Hernández hovedmålet.

Les flere saker hos Sport Witness.

Powered by Labrador CMS