Scoret til ingen nytte

Tabber ødela for Mexico i søndagens åttendelsfinale mot Argentina. Først overså linjedommeren en soleklar offside da Carlos Tevez scoret kampens første mål, før Osorio på klønete vis mistet ballen i forsvar. Til slutt endte det altså 3-1, men United-klare Hernandez, som har blitt målt til å ha VMs høyeste toppfart, fikk vist seg frem.

I første omgang hadde «Chicharito» et par målsjanser, men han viste seg først og fremst som en viktig brikke i oppbygningen til Mexicos angrep. Hernandez sin popularitet hos United-fansen økte nok også da han viste muskler og dyttet Gabriel Heinze overende. Heinze gjorde seg svært upopulær i United da han gikk ut i media og nærmest krevde en overgang til Liverpool. Høydepunktet i kampen kom likevel etter 71 minutter. Spissen fikk ballen ved 16-meteren, og med ryggen mot mål hadde han en strålende førstetouch og passerte Argentinas forsvarsspiller. Deretter skjøt han ballen knallhardt i nettaket, helt utagbart for Romero i Argentina-målet.

Dermed er det ikke igjen noen United-spillere i mesterskapet.