Hernandez involvert i ett mål

MEXICO – ISRAEL 3-0:

Mexico forbederer seg til fotball-VM, og i natt ble Israel satt på plass med 3-0.

Uniteds Javier Hernandez kom inn i pausen, på stillingen 1-0, og rapportene hevder at Mexico ble bedre med ham på banen. Han var også delaktig i 3-0-scoringen like før full tid. Han mottok et innkast høyt oppe på høyresiden inne i feltet, avanserte og la inn fra dødlinja. En israelsk forsvarer fikk blokkert innlegget, men ballen gikk videre til Marco Fabian som scoret med et skudd fra 16 meter. Hernandez måtte hoppe over ballen før den gikk i nettet.

Forsvarsspiller Miguel Layun scoret Mexicos to første mål, og Mexico fortsetter VM-oppkjøringen mot Antonio Valencias Ecuador lørdag, Bosnia midt i neste uke og deretter Nanis Portugal. I VM møter de Brasil, Kroatia og Kamerun i gruppespillet.

Eneste minus for Mexico var at keeper Jesus Corona var involvert i en stygg smell midt i 2. omgang, men omfanget av skaden er ikke kjent. Mexico-legenden Cuauhtemoc Blanco fikk også sin 120. og siste kamp for Mexico under oppgjøret.

Se målene fra Mexico – Israel 3-0 her.