Chicharito reddet på overtid

Drama i natt da Chicharitos VM-drøm var lagt i grus – helt til USA scoret tre minutter på overtid.

Mexico trengte bare ett poeng borte mot Costa Rica for å i alle fall sikre en play off-kamp om en plass i neste sommers fotball-VM, og selv om de selv ikke skulle klare det så var det bare en Panama-seier mot USA som kunne sette dem helt utenfor neste sommers fotball-VM.

Til slutt var det nettopp det som var i ferd med å skje.

Mexico tapte2-1 borte mot Costa Rica, og i Panama ledet hjemmelaget 2-1 mot USA.

VM-drømmen så ut til å knuses.

Men så – i det 93. minuttet i Panama utliknet Graham Zusi og i det 94. minuttet satte Aron Johannsson inn 3-2 for amerikanerne.

Dermed sørget USA for at VM-drømmen lever for Mexico. Nå blir det play off-kamper mot New Zealand neste måned for å avklare hvem av de to som reiser til VM neste sommer.

Chicharito hadde flere sjanser til å frelse meksikanerne i løpet av kampen, men der alt tidligere gikk inn på landslaget, klarer han nå ikke å finne nettet. Som om det ikke var ille nok, klarte han også å pådra seg et gult kort før han ble byttet ut etter en times spill. Det betyr at han må stå over den første av de to kampene mot New Zealand.