Skuffet Hernández

Elimineringen fra VM var en bitter pille å svelge for Hernández og Mexico.

Publisert Sist oppdatert

Seier mot Kamerun. Uavgjort mot vertsnasjonen Brasil. Seier mot Kroatia. Og lenge så det ut som om at Mexico ville beseire også Nederland.

Med det i bakhodet er det kanskje ikke så vanskelig å forstå at Mexico er skuffet over å ryke ut av VM «allerede» i åttendedelsfinalen , eller at Mexico skylder på dommeren i den omdiskuterte situasjonen der Robben skaffet straffespark Nederland.

– Det er en veldig bitter pille å svelge for oss. Vi var enda et steg nærmere å oppnå det vi kom for å gjøre, men dessverre klarte vi ikke det. Det er en del av fotballen, en distraksjon [etter en dødball] og så et veldig tvilsomt straffespark som slo oss ut, og dessverre må vi reise hjem, sa Javier Hernández ifølge ManUtd.com.

– Det handler ikke om å skylde på dommeren. De er bare mennesker, og han gjorde en dårlig avgjørelse. Vi kan ikke gjøre noe med det. Men det skadet aspirasjonene til et land og et lag.

Croatia v Mexico: Group A - 2014 FIFA World Cup Brazil
MÅLTYV: Javier Hernández.

Hernández rakk, til tross for at han ikke fikk allverdens med spilletid, å score også i dette verdensmesterskapet. Likevel ender han opp med å reise skuffet hjem.

– Dette tapet var vårt første i VM, og det førte til vår eliminasjon. Slik er fotballen, og du kan ikke spå noe. Alle prøvde å gjøre sitt beste. I så måte er vi stolte over innsatsen, men ikke fornøyde.

Powered by Labrador CMS