GULLGUTTA: Her feirer Javier Hernandez sammen med Shinji Kagawa som serverte drømmepasningen som åpnet det paffe Real Madrid-forsvaret i siste gruppespillskamp mot de regjerende europamesterne Real Madrid.

Spiller for sin egen fremtid

Chicharito og Kagawa er bare to av Uniteds spillere som går en usikker fremtid på Old Trafford i møte.

Publisert Sist oppdatert

Med nattens finale i International Champions Cup mot Liverpool, avsluttes Manchester Uniteds USA-tour. Louis van Gaal er ventet til å svinge øksen over flere av Uniteds stjerner så snart laget er tilbake på engelsk jord.

Nettopp derfor har det vært uhyre viktig for flere av Uniteds spillere å vise seg frem i statene.

Og det er trolig nettopp derfor en av spillerne som kan ha en høyst usikker fremtid i United, Javier Hernandez, mener treningskampene i USA er svært viktige.

– Sjefen har fortalt oss at det viktigste her borte er å spille som et lag. Vi jobber med å bli vant til systemet han ønsker å bruke og vi prøver å forbedre oss i hver kamp, sier Chicharito til MUTV.

Hernandez kom inn og scoret Uniteds tredje mot Real Madrid og er sulten på å vise at han fortjener tillit, noe han ikke hadde under David Moyes.

– Kampene her er treningskamper, men vi har sett på dem som viktige kamper. Vi leverte en veldig bra kamp og et veldig bra resultat mot Real Madrid, sier Hernandez.

Før nattens finale mot Liverpool er Chicharito den av Uniteds etablerte spisser som har fått minst spilletid med 63 minutter totalt. Til sammenligning har Wayne Rooney fått 196 og Danny Welbeck 176 minutter.

Men om Danny Welbeck, som hinket av banen etter en smell i kneet mot Real Madrid, ikke blir klar til Liverpool-kampen, kan det gi Chicharito en ny sjanse til å overbevise Van Gaal.

Powered by Labrador CMS