SKREMTE OSS: Han hadde flere gode redninger, men var nær ved å sette et komisk selvmål.

– Han har fortsatt mye å bevise

Louis van Gaal mener at argentineren ikke har blitt satt skikkelig på prøve.

Publisert Sist oppdatert

Sergio Romero har hatt en solid start på sesongen. Det har ikke blitt noen baklengs i ligaen, og det eneste baklengsmålet mot Club Brugge var en uheldig retningsforandring fra Michael Carrick.

Argentineren har dermed stilnet en andel av skeptikerne, men mange er fortsatt usikre på om Sergio Romero har det som skal til for å være Uniteds førstekeeper.

– Få avgjørende redninger

Louis van Gaal er blant de som vet at 28-åringen fortsatt har til gode å bli satt skikkelig på prøve. Han er også usikker på om Romero er godt nok rustet for den fysiske spillestilen i England, ga nederlenderen uttrykk for under den andre delen av pressekonferansen, men Van Gaal gjorde det også klart at United prøver å gjøre noe med den potensielle problematikken:

– Vi har hatt spesielle treningsøkter med ham, keepertrenerne og spillerne. Vi har gitt ham mye oppmerksomhet på det området, og derfor kan vi takle det.

tata9
FOKUSERT: Sergio Romero har jobbet hardt med arbeidsoppgavene sine på treningsfeltet.

Den 64 år gamle manageren understreker imidlertid at Romero har gjort mye bra.

– Jeg synes han gjorde noen veldig gode redninger, men hittil er det kanskje bare redningen i Brugge på 1-0 og en redning mot Tottenham som var veldig viktige. Så han har ikke fått vist hva han kan, tror jeg. Men det er bare et kompliment til laget.

Kan Chicharito takle presset?

Van Gaal uttalte seg også om Jávier Hernández. Meksikaneren hadde noen uheldige involveringer etter innhoppet mot Club Brugge i midtuken, og Uniteds manager er usikker på om Chicharito, som fikk lite spilletid i Real Madrid, har nok selvtillit til å spille spiss for Manchester United.

– Enhver spiller som spiller for Manchester United er nødt til å takle det presset. Det må alle, påpekte Van Gaal.

during the Barclays Premier League match between Manchester United and Newcastle United at Old Trafford on August 22, 2015 in Manchester, England.
SLØSTE: Jávier Hernández kunne ha avgjort kampen mot Newcastle, og mot Club Brugge brant han både et straffespark og en eventyrlig mulighet fra kloss hold.

Chicharito fikk ta straffesparket på 4-0. Kommentator Roar Stokke uttalte på forhånd at det var «tilnærmet 1.00 i odds på at Rooney skulle ta straffen», men kapteinen valgte overraskende nok å gi fra seg straffen.

– Jeg er ikke overrasket, fordi Wayne er en veldig omgjengelig fyr. Det er utrolig. Han er en skikkelig kaptein. Vi kan ikke gjøre det på 0-0, men på 4-0 synes jeg det var en veldig fin gest.

Powered by Labrador CMS