– Rooney blir førstevalg

Van Persie må finne seg i å spille annenfiolin om han velger å bli, ifølge Daily Telegraph-journalist.

Publisert Sist oppdatert

Jason Burt i Daily Telegraph skrev fredag kveld en del om United på Twitter, og Uniteds angrepsrekke var et av temaene. Robin van Persie kobles regelmessig med andre klubber, og det har vært rykter om at United aktivt har gått inn for å selge nederlenderen, men det er ikke situasjonen slik Burt har forstått det.

– Slik jeg forstår det prøver ikke United å selge Van Persie, men han kan gå om han ønsker det. Ellers vil han bli ut det siste kontraktsåret, skrev Burt.

Forrige sesong startet United med en slags 3-5-2-formasjon, noe som senere ble en diamant, to formasjoner som tilrettela for å starte med to sentrale angripere, før det ble noe som minnet mer om Van Gaals foretrukne 4-3-3-formasjon mot slutten av sesongen.

– Manchester United ønsker å spille 4-3-3 neste sesong, altså én sentral spiss. Rooney førstevalg, og så Van Persie om han blir.

Posisjonen United prioriterer på overgangsmarkedet er ifølge Burt det Van Gaal snakker om som «nummer 6-posisjonen» (i England har posisjonen gjerne vært forbundet med draktnummer 4), altså en sentral midtbanespiller i en holdende og kontrollerende rolle. Burt skriver at United ønsker å signere Pogba, men at franskmannen ikke ønsker det, og at landsmannen Schneiderlin nok blir en enklere avtale å få i stand.

– Southampton vil selge Schneiderlin for £25 millioner. United har budt £20 millioner hittil. Ønsker fortsatt Schweinsteiger, legger Burt til.

morgans
SCH: Både Schneiderlin (bildet) og Schweinsteiger er spillere som interesserer United.

 

Hvordan mener du at Uniteds angrepsrekke bør være neste sesong? 

 

Powered by Labrador CMS