Se Kagawas trøstemål

Men scoringen var nok mager trøst for United-spilleren mot Uruguay.

Publisert Sist oppdatert

Japan – Uruguay 2-4

Japan – Uruguay 1-4
30.min: 0-1 Diego Forlan (Suarez)
32.min: 0-2 Forlan (direkte frispark)
59.min: 0-3 Luis Suarez
60.min: 1-3 Shinji Kagawa
64.min: 1-4 Alvara Rafael “Tata” Gonzalez
79. min: 2-4 Keisuke Honda

JAPAN – URUGUAY 2-4:

Shinji Kagawa bruker den siste uka før seriestart til å reise halve jorda rundt for å spille en landskamp i hjemlandet. Onsdagens motstander var Uruguay, og selv om Kagawa fikk verdifull spilletid så ble ikke kampen av det minneriket slaget. I alle fall ikke for hjemmelaget.

Tidligere United-spiller Diego Forlan scoret to mål og Liverpools Luis Suarez ett da semifinalistene fra Confederations Cup tok en klar 4-2-seier.

Uruguay var lenge best og mye mer direkte enn japanerne, og det så helsvart ut da Suarez satte inn 3-0 etter om lag en times spill. Den siste halvtimen ble det atskillig mer åpent på begge sider, og Japan kom til en rekke muligheter, men uten å klare å utnytte dem mer enn to ganger.

Kagawas redusering til 1-3 var også av det heldige slaget. Ballen spratt litt i boksen, lurte keeperen totalt og plutselig kunne United-spilleren dytte ballen inn i åpent mål fra få meters hold. Ellers var Japans nr. 10 også involvert i en rekke andre muligheter, men altså uten tellende resultat.

Det positive var at han fikk spille samtlige 90 minutter, og etter en sommer hvor han kun har vært på banen i to kamper i Japan og kom innpå som innbytter i Community Shield-kampen, så er akkurat det viktig for United.

PS: Kagawa og Japan er allerede kvalifisert til neste års VM-sluttspill i Brasil.

Se Kagawas mål her:

Powered by Labrador CMS