Frustrert over lite spilletid

Shinji Kagawa innrømmer at han er frustrert, men vil fortsette å jobbe hardt for å få sjansen.

Publisert Sist oppdatert

Shinji Kagawas mangel på tillit hos David Moyes har vært et av sesongstartens mest omtalte temaer. Etter at popularitetskurven til Wayne Rooney har dalt med sin offentlige misnøye i United, har ropene om Shinji Kagawa økt ytterligere siden forrige sesong.

Det er ikke bare Manchester United-supporterne som har fått med seg at Shinji Kagawa sliter med spilletid i United. En rekke fotballkyndige har etterspurt japanerens kvaliteter, og Borussia Dortmund-fansen startet en kampanje på Twitter for å få den kreative midtbanespilleren tilbake til Tyskland.

Tirsdag leverte Shinji Kagawa nok en god landskamp da laget hans snudde 0-1 til 3-1 hjemme mot Ghana. Kagawa kom på scoringslisten, og etter kampen avslørte United-spilleren at han ikke er fornøyd med tingenes tilstand i Manchester.

– Vær så snill, spør David Moyes om hvorfor jeg ikke spiller, sa Kagawa til AFP.

– Det er frustrerende å ikke spille, men å score mål gir meg selvtillit. Forhåpentligvis kan jeg ta med meg dette tilbake til klubben og forbedre ting, la han til.

Japaneren forteller at han til tider er meget frustrert over mangelen på spilletid, og at det derfor gjør godt å spille fotball og komme på scoringslisten igjen.

– Det er tøft å ikke spille jevnlig. Noen dager er frustrasjonen verre enn andre dager – det kommer i bølger. Derfor er det fint å komme tilbake til Japan og spille igjen, og det føles godt å score, sa en åpenhjertig playmaker, som ikke vil henge med hodet:

– Jeg må bare fortsette å jobbe hardt og trykke på for å få sjansen. Når jeg kommer tilbake på laget vil det bli en utfordring å holde seg inne på laget.

– Når jeg kommer tilbake til United må jeg vente på å få sjansen i Champions League og Premier League. Jeg er sikker på at sjansen vil komme, avslutten han.

Powered by Labrador CMS