Ingen januarkjøp…?

I et intervju med Uniteds offisielle magasin Inside United, mer enn antyder Sir Alex at det neppe blir snakk om å hente inn spillere i løpet av neste overgangsperiode, mellom 1. og 31. januar.

Publisert Sist oppdatert

Det har lenge vært spekulert i at SAF er ute etter en spiss (Anelka) og en midtbanespiller (Miguel Veloso), men selv mener United-manageren at han i øyeblikket er godt nok forspent i alle lagdeler – kanskje bortsett ifra venstrebackposisjonen.

Uansett er han lite lysten på å åpne lommeboken nå midt i sesongen, ettersom han føler det neppe vil gavne verken laget som sådan eller eventuelt nye spillere.

Han viser blant annet til kjøpene av Nemanja Vidic og Patrice Evra for snart to år siden, når han begrunner hvorfor det ikke kommer på tale med nyinnkjøp nå. De to spillerne kom inn midtveis i sesongen, og brukte lang på å å finne roen.

«Det tar tid for spillere å finne seg til rette når laget allerede er halvveis ut i sesongen; akkurat det er oss helt bevisst,» sier han til MEN.

Han gjentar også tidligere uttalelser om at han føler at troppen hans er sterk nok, selv om han røper en viss utrygghet på venstrebackposisjonen.

«Kanskje har vil litt svak dekning der etter at Gabriel Heinze forsvant, men bortsett fra i den posisjonen ser det bra ut,» mener han.

Powered by Labrador CMS