Dette ønsker vi i januar…

Hvilke United-ønsker har du for januar? Si din mening her – og les hva nettredaksjonen på united.no ønsker.

Publisert Sist oppdatert

Det nærmer seg et nytt år, og i den forbindelse har nettredaksjonen på united.no sett litt tilbake og noe fremover i en rekke artikler.

Du har kunnet lese tre minner: Fredrik Filtvedts «Mitt møte med Fergie«, Andreas Rønningen Sandbus «Den siste dansen» og Dag Langerøds «Da United ble meningsløst«.

I tillegg har du kunnet lese hvilke tre spillere hver av oss ville valgt hvis vi kunne plukke fritt fra de andre klubbene i Premier League.

Her kan du nå se hvilke ønsker vi har for en spennende januarmåned.

Bjarte Valen:

Jeg håper Ferguson henter inn en sentral midtbanespiller, men tviler på at det vil skje. Det er uhyre få som er tilgjengelige og de beste er dessuten uforskammet dyre. De spillerne som topper min ønskeliste er, dessverre, garantert ikke tilgjengelige. Christian Eriksen og Mario Gotze virker spennende, men vil de være verdt 300 – 400 millioner?

Steinar Madsen:

For det første: Sender City ut av FA-cupen. Ellers håper jeg på et kjøp eller to, ikke minst for å kompensere for tapene av Vidic og Fletcher. Likevel er jeg usikker på hvem. De som (kanskje) er gode nok er vel stort sett opptatt med Champions League-spill for sine nåværende klubber, og disse vil i det lengste motsette seg salg. Hvis ikke, kommer de til å skru prisen så høyt i været at kjøp uansett vil bli uaktuelt.

Sjur Magnus Bergstrøm:

Selv om Vidic er ute resten av sesongen, håper jeg ikke det blir kjøpt en ny forsvarsspiller. Da er det bedre å kjøpe en midtbanespiller og flytte Phil Jones ned i forsvaret. Hvis en god sentral midtbanespiller er tilgjengelig i januar håper jeg United åpner sjekkheftet, men hvis det ikke er det kan signeringene vente til sommeren. Troppen er fortsatt veldig sterk.

Andreas Rønningen Sandbu:

Jeg verken håper eller tror det ikke blir gjort så altfor mye. Er enig i at midtbanen bør forsterkes, men tror sommeren er det rette tidspunktet. Januar-kjøp kan bli unødvendig dyre, og det er ikke bare bare å komme inn midt i sesongen og storspille fra dag én. Carrick er god nok for ethvert lag, og Jones viser lovende tegn. I tillegg har man Anderson og Cleverley som snart er tilbake i spill. Legg til Giggs og Gibson i beregningen, og Park som også kan spille der. Fletchers sykdom selvsagt et slag, og midtbanen er ikke perfekt, men jeg er ikke enig i at det er noen midtbanekrise i klubben.

Fredrik Filtvedt:

Jeg ønsker meg en sentral midtbanespiller, men det er selvsagt begrenset hva som er tilgjengelig i januarvinduet. Jeg tror – og håper – Fergie foretar seg noe, men er spent på hva!

Truls Lian:

Jeg håper det blir hentet inn en sentral midtbane, det er noe vi har trengt i lang tid, og nå har vi i tillegg flust av skader der. Da mener jeg en Schweinsteiger-type som kan bidra både offensivt og defensivt, ikke en Sneijder som er mer en hengende spiss. Gode kandidater med unntak av Schweinsteiger er Javi Martinez og Luka Modric. Når det er sagt tror jeg ikke Sir Alex foretar seg noe i vintervinduet.

Dag Langerød:

Er det penger, så håper jeg de brukes. Til tross for en super høst i Premier League, så sliter vi med skader og et sterkt City-lag. En signering på et visst nivå vil gi alle i og rundt klubben et løft foran de siste månedene. Personlig mener jeg at signalene fra Luka Modric er så klare at man, hvis penger finnes, bør gå for ham allerede nå. Modric holder Barcelona-klasse.

Legg til seier mot City i FA-cupen, og at City avgir poeng både mot Liverpool og Tottenham i serien, så vil januar trolig ha vært en fin måned med United-øyne.

Powered by Labrador CMS