– Fire spillere på ønskelisten

Manchester Evening News skriver at Sir Alex vurderer å slå på stortromma i januar.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge Stuart Mathieson, som er lokalavisens Manchester United-korrespondent, er Ferguson interessert i Thomas Ince, Victor Wanyama, Kevin Strootman og Robert Lewandowski.

Det er Nanis usikre fremtid på Old Trafford som gir grobunn for Ince-ryktene.

– Manchester United har vist interesse for ham. Og dersom de selger Nani, kommer seks millioner pund til å bli brukt på Thomas Ince, skriver lokalavisen.

Blackpool-manager Ian Holloway mener unggutten ikke er noe dårligere enn Englands kantspillere.

– Jeg tror ikke at hverken Oxlade-Chamberlain eller Walcott er noe bedre enn ham. Ince både produserer mål og scorer dem selv. Han er god nok for England, sier Holloway.

Han kommer ikke til å stille seg i veien dersom en storklubb faktisk banker på døren.

– Neinei, jeg kan ikke beholde noen spillere mot deres vilje. Jeg ønsker av hele mitt hjerte at talenter skal gå til United eller Arsenal, har den karismatiske manageren tidligere uttalt.

Ny midtbanemann?

Darren Fletcher er tilbake for fullt etter langvarig fravær, men skotten må holde tarmsykdommen sin i sjakk hver eneste dag resten av livet.

– Et kjøp av en midtbanespiller kan absolutt være på trappene, og Victor Wanyama og Kevin Strootman er to spillere som stikker seg ut. De er to gode toveisspillere som passer inn og er typiske Ferguson-kjøp; unge og forholdsvis billige.

– Wanyama er 21 år og har imponert for Celtic. Han er en kraftfull spiller, og dette har Ferguson lagt merke til. Når det gjelder Strootman, har United følgt ham de siste 12 månedene. Han har spilt seg inn på det nederlanske landslaget, og er en interessant mann – som er tilgjengelig i januar, skriver Mathieson. Journalistens resonnement tyder imidlertid på at Wanyama er mest aktuell.

– Ja, for United har slitt med store skadeproblemer i de bakre rekker, og han kan også spille stopper.

Chicharito ut – Lewandowski inn?

– United har en angrepsrekke mange misunner dem, men klubben begynner å tvile på Javier Hernandez. Han hadde en god førstesesong, men har slitt siden, skriver Mathieson – og fortsetter:

– Dermed kan det åpne seg en mulighet for Lewandowski. United er interesserte, og de prøvde også å hente ham i sommer. Men da klarte Dortmund, som allerede hadde mistet Kagawa, å holde unna.

Powered by Labrador CMS