Nytt utlån for Wilson

James Wilson blir å se i Championship resten av denne sesongen.

Publisert Sist oppdatert

22-åringen har i lang tid slitt med skader, og ikke vært i nærheten av en plass i førsteelleveren de siste årene.

En kneskade har lenge stått i veien for Wilsons utvikling, men denne sesongen har vært et steg i riktig retning igjen.

Spissen er toppscorer på Uniteds U23-lag per dags dato, og nå har han fanget interessen til Sheffield United. Der blir det utlån resten av denne sesongen, og forhåpentligvis etterlengtet spilletid på et høyt nivå.

LES OGSÅ: Dagens rykter

Kjemper om opprykk

Yorkshire-klubben kjemper nemlig i toppen av Championship denne sesongen. Etter 26 serierunder er de kun ett poeng bak Leeds på playoff-plass.

Wilson fikk sin drømmedebut for United hjemme mot Hull i mai 2014 – med to mål. Siden den tid har det gått tyngre, og under Louis van Gaals ledelse ble det kun to mål.

(Saken fortsetter under bildet)

DRØMMEDEBUT: James Wilson etter 2-0 mot Hull i mai 2014.

I 2015/16-sesongen ble han lånt ut til Brighton, der han scoret han fem mål på 27 kamper. Forrige sesong var han på lån i Derby, men skadet seg stygt.

Nå har han imidlertid kjempet seg tilbake i form, og Sheffield United-manager Chris Wilder er strålende fornøyd med å ha Wilson på plass.

– Han har kommet gjennom rekkene i United og har god Championship-erfaring. Dessuten sier han at han aldri har vært i bedre form og er klar for et utlån, så jeg er sikker på at han kommer til å forbedre gruppa, sier Wilson til klubbens hjemmeside.

Lykke til, Willo!

Powered by Labrador CMS