Blir på Old Trafford

Spilleren til høyre på bildet sliter med skade. Dermed har mannen i midten bestemt at spilleren til venstre blir.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United-manager Louis van Gaal gikk svært langt i å antyde at spissen James Wilson ville bli lånt ut til en Championship-klubb da han møtte sesongkortinnehavere til en Q & A-runde sammen med assistentmanager Ryan Giggs for en tid tilbake.

Nå bekrefter imidlertid manageren til en av klubbene som var interessert i å ta unge Wilson på lån at de fikk beskjed om at Wilson ikke skal noen steder.

– Informasjonen vi fikk fra Manchester United var at han ikke er tilgjengelig og at United vil beholde ham inntil videre. Det var mange klubber som forhørte seg om han tidligere i høst og signalene var at United da kanskje ville la ham dra på lån, sier Wolverhampton-manager Kenny Jackett til engelsk presse i fredag.

Men Wayne Rooneys skade har tydeligvis fått Louis van Gaal på andre tanker. Rooney er trolig med igjen i troppen til oppgjøret mot Southampton, etter å ha stått over kampene mot Liverpool og PSV Eindhoven.

I Champions League-oppgjøret mot PSV var det nykommer Anthony Martial som fikk spissrollen, og det kan fort bli tilfellet igjen enten Rooney blir klar eller ei.

Men foruten Rooney og Martial, som faktisk er fire dager yngre enn Wilson, ville det blitt særdeles tynt med spissalternativer i United om sistnevnte fikk dra på lån.

Og nå ser det altså ut til at Wilson blir.

Om Rooney blir klar til oppgjøret mot Southampton får vi trolig vite når Louis van Gaal møter pressen i ettermiddag.  

 

Powered by Labrador CMS