Storseier for U18

James Wilson (bildet) scoret to av Uniteds mål i 4-0-seieren mot Sunderland.

Jack Barmby og Sam Byrne tegnet seg også på scoringslisten.

Byrne skaffet United en drømmestart på bortebane med sin scoring fra kort hold etter ni minutter. Det skjedde ikke stort i første omgang, og Sunderlands stolpeskudd etter 25 minutter og da Sunderlands keeper hindre scoring fra Byrne rett før pause sto for beholdningen.

Mikael Mandron holdt på å utlikne 20 minutter før slutt, men headingen fra fem meter gikk like over. Da satte United inn et spektakulær sluttspurt. James Wilson scoret to raske mål i 79. og 83. minutt. Først utnyttet han dårlig forsvarsspill, så satte han inn sitt tiende mål for sesongen etter at Mads Møller Dæhli slo en pasning fra dødlinjen.

Fire minutter før pyntet Barmby på resultatet til 4-0, med en scoring som kan minne om Ashley Young sitt mål mot Arsenal forrige sesong.

Før siste gruppekamp mot serieleder Southampton, er United sikret andreplassen i gruppa, og vil dermed møte den beste motstanden i vår.

United: Pierluigi Gollini; Donald Love, Liam Grimshaw, Declan Dalley, Louis Rowley (Callum Evans 46); Jack Barmby, Ben Pearson, Jack Rudge (James Wilson 55), Mats M. Dæhli; Adnan Januzaj; Sam Byrne (James Weir 68).

Ubenyttede reserver: O’Hara, Gorre