– Kan score 20 hver sesong

Unge James Wilson har en stor beundrer i en av Premier Leagues mest notoriske måltyver

Publisert Sist oppdatert

Teddy Sheringham, som scoret mål på bestilling for blant andre Manchester United, Tottenham, West Ham og Nottingham Forest jobber i dag som trener for spissene til West Ham.

Men Sheringham har ikke glemt gamleklubben i nordvest og følger nøye med på hva som skjer på Old Trafford. En av spillerne som har imponert Sheringham denne sesongen er unge James Wilson.

– Jeg liker ham virkelig. Det er synd for ham at Radamel Falcao og Robin van Persie har stått foran ham i køen denne sesongen. Louis van Gaal sa nylig at han ikke hadde en spiss som kunne score 20 mål per sesong, men om Wilson hadde fått sjansen sammen med Rooney på topp så hadde du hatt to spillere som kunne gjort det, forklarer Sheringham til Inside United.

Spissen som scoret 46 mål på 153 United-kamper forklarer hva han liker med Wilson:

– Han er direkte i stilen, han scorer mål og han har fart og legger du til at han er venstrebent så har du en solid bonus i akkurat det. Venstrebente spillere har ofte lettere for å ta forsvarsspillerne på sengen. Jeg liker innstillingen hans og han ser ut som en veldig spennende spiller som det blir verdt å følge med på, sier Sheringham.

 

Powered by Labrador CMS