Derfor må han starte mot Stoke

Van Persie, Wilson eller Falcao? Forhåpentligvis vet Van Gaal at Van Persie «alltid» scorer mot Stoke.

Publisert Sist oppdatert

– Hva skal Van Gaal velge? Skal han gi Robin van Persie sjansen til å finne tilbake til scoringsformen eller gir han Wilson en sjanse til å imponere? Stadig flere begynner å helle i retning av at unge Wilson nå fortjener en sjanse på topp fra start.

Ordene tilhører MEN-journalist Stuart Mathieson som har fulgt United tett i en årrekke. Tidspunktet er et par dager etter Arsenal-kampen.

Etter et kremmerhus og 70 respektable minutter mot Hull kjøpte Van Persie seg litt arbeidsro, men nå skal vi gjøre valget enda lettere for deg, Van Gaal.

Det er nemlig ingen lag nederlenderen scorer mer mot enn Stoke.

Manchester United Training and Press Conference

Stoke var for eksempel motstander da Van Persie gjorde slutt på sin første og eneste måltørke under Sir Alex Ferguson – et mål han feiret med en vaskeekte bamseklem med den begeistrede skotten.

Nå har riktignok 31-åringen scoret flere mål mot Blackburn (13), men det er over 13 kamper, noe som gir et marginalt svakere målsnitt.

I tillegg kan vi nevne at det er flere United-spillere som er glad i å møte Stoke, selv om det ble tap forrige gang de møttes i februar.

Juan Mata står med fem målgivende på fem kamper, Wayne Rooney har scoret tre mål og vunnet seks av syv kamper, Darren Fletcher har aldri tapt mot Stoke, mens Michael Carrick står med rekordmange 12 seire.

Powered by Labrador CMS