Ryktesaker, uke 43

West Bromwich-spiller kan være på vei inn dørene på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Her samler vi United-relaterte rykter i én enkelt sak. Dermed blir lett å finne for alle som elsker slike, og lett å unngå for de som bryr seg mindre.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndagens rykter

12.30 Det meste handler naturligvis om ettermiddagens storkamp, men ett rykte har kommet. West Bromwichs midtbanespiller Claudio Jacob skal være i Uniteds søkelys, melder VitalFootball. Argentineren, som har storspilt for West Brom etter å blitt plukket opp på free transfer, kan være aktuell for en overgang allerede i januar.

Lørdagens rykter:

17.15: I fredagens ryktespalte skrev United.no om interessen rundt James Rodriguez. I dag har det kommet rapporter om at United vurderer å bruke Nani i en byttehandel for å lokke Porto til å selge talentet sitt. Den portugisiske fotballjournalisten Gonçalo Lopes, som jobber for Diário de Notícias, har på Twitter nå skrevet at Nani ikke ønsker å forlenge kontrakten sin med United, og at det er en av årsakene til at han har fått såpass lite spilletid i høst.

United ønsker at Nani blir på Old Trafford, men Nani skal være misfornøyd med Sir Alex Ferguson ettersom det er noen løfter han ikke har overholdt ovenfor portugiseren. Gonçalo skriver imidlertid at det ikke er noen som helst mulighet for at Nani kommer til å reise til Portugal.

12.15: The Mail er i sjeldent godt slag, og hevder Ashley Cole er på vei inn portene på Old Trafford. Bakgrunnen for spekulasjonene er at Coles kontrakt går ut til sommeren, og i tråd med Chelseas nye politikk på området har han bare fått tilbud om en ettårsavtale. Ryktemakerne vil ha det til at Ferguson vil benytte anledningen til å snappe om venstrebacken, da Evras fremtid hos de røde skal være usikker.

11.00: MUFC Latest siterer i dag en sak spanske Marca TV kjører hvor de «bekrefter» at Guardiola er nestemann i sjefsstolen på Old Trafford, og at det vil skje så snart som august 2013. De skriver samtidig at det er muligheter for at «Pep» vil bli en del av trenerteamet til United fra januar av, og jobbe med Ferguson i seks måneder for å lære mer om klubben. Hvorvidt det er noe hold i ryktene gjenstår å se.

Samtidig skriver The Telegraph at selv om Guardiola har tenkt seg til England, er det London som er byen han vil foretrekke å jobbe i. De siterer en kilde nær familien på at:

– Pep vil jobbe i London, og leter etter det riktige prosjektet.

Det spekuleres dermed i om Chelsea eller Arsenal kan være neste stoppested for spanjolen.

Fredagens rykter:

16.10: Ryktene om James Rodriguez vil heller ikke slippe helt taket. Siste nytt er at Porto har finjustert kontrakten til 21-åringen slik at utkjøpsklausulen nå er £38 millioner. Tidligere var denne «kun» på £25 millioner. Det har lenge vært spekulert i om United vil hente midtbanetalentet i januar, og Ferguson fikk spørsmål om nettopp dette tidligere i uka.

– Jeg håper det ikke er noe hold i ryktene, for det koster en formue å signere en spiller fra Porto, sa Ferguson da.

Rodriguez, som bli kalt den sør-amerikanske Cristiano Ronaldo, noterte seg for 13 scoringer på 26 kamper i serien i fjor, og har fortsatt å imponere i år. Spørsmålet er om United vil være villig til å betale den astronomiske summen portugiserne ønsker seg for sin colombianske midtbanejuvel.

09.10: Nettsiden Bolanews skriver også at United igjen vurderer Rennes’ midtbanespiller, Yann M’Vila. 22-åringen har ikke hatt en super sesong til nå, men verdsettes fortsatt til om lag 20 millioner pund, skrives det.

08.50: Sunderland-keeper Simon Mignolet skal ha imponert Sir Alex, og den belgiske 24-åringen kan bli et alternativ for United. Det skriver belgisk presse – som siterer engelske aviser på historien.

08.40: Kevin-Prince Boateng ønsker en lønnsøkning fra 2,3 til fire millioner euro i året i AC Milan, men skal ha fått beskjed om at italienerne ikke kan betale ham det. Dermed kobles den 25 år gamle midtbanemannen til United i italiensk media. Boateng, som er født i Tyskland, men har spilt landslagsfotbal for Ghana, har tidligere spilt i Premier League for Tottenham og Portsmouth.

08.15: Celtics midtbanekjempe, Victor Wanyama, skal ha sagt nei til en ny og forbedret avtale med skottene, skriver Daily Mail og United er blant klubbene som har fulgt ham. Den kenyanske 21-åringen har allerede en haug med kamper for Kenyas A-landslag, og har fortid fra Beerschot. Han er verdsatt til om lag ti millioner pund.

08.00: Spiller Rio Ferdinand for West Ham neste sesong? Tja, ikke helt umulig. Daily Mirror siterer i alle fall West Ham-manager Sam Allardyce på at klubben vil være interessert om Ferdinand selv vil flytte hjem og klubben overlever i Premier League. 33 år gamle Rio har som kjent enda ikke skrevet under på en ny avtale med United, og hvis det ikke endrer seg kan han forlate klubben gratis neste sommer.

Torsdagens rykter:

14.15 Sky Sports skriver at den russiske klubben Anzhi Makhachkala ønsker å hente Wayne Rooney til Dagestan. Det er klubbens fotballdirektør, den ikke ukjente tidligere Real Madrid-backen Roberto Carlos, som hevder dette. Carlos sier videre at Anzhis styrtrike eier, Suleyman Kerimov, er innstilt på å investere hva det skal være for å sikre klubben suksess. – Og hvorfor skulle han ikke ønske seg Rooney? Han er en av verdens aller beste spillere. Enhver klubb ville ønske seg en som ham, sier Carlos.13.20 Chiel Dekker, PSV-spilleren Kevin Strootmans agent, avfeier muligheten for at klienten hans vil forlate Phillips Stadion allerede i januarvinduet. Midtbanemann Strootman har vært nevnt i forbindelse med en mulig overgang til Old Trafford, men det må i så fall vente, om vi tolker Dekker riktig.– Om klienten min kan komme til å dra i januar? Absolutt ikke, siteres han på i den notoriske rykteblekken The Metro.– Det er ingenting i dette ryktet. Vi har bare kommet til oktober. Det eneste jeg kan si nå er: Ring meg i mai!

Mandagens rykter:

11.00 Schalke vil beholde Klaas-Jan Huntelaar, men nederlenderen har foreløpig ikke vist noen interesse for å forlenge oppholdet i den tyske klubben. Det har – ifølge Daily Mail – fått både Andre Villas-Boas og Sir Alex Ferguson til å sperre opp øynene.

– Jeg vil overtale ham til å skrive under ny kontrakt og bli i klubben. Vi skal ta opp forhandlingene i desember eller januar, og da regner jeg med at vi fort finner ut av veien videre, sier Schalke-direktør Horst Heldt.

10.45 Radamel Falcao kan forsvinne fra Atletico Madrid i januar, og La Liga-klubben ønsker seg angivelig Javier Hernandez som erstatter. Det skriver

09.45 United planlegger et bud på Michel Bastos i størrelsesordenen £9 millioner, skriver 4-4-2 Germany. 29-åringen kan bekle både venstrebacken og venstrekanten, og brasilianeren skal ikke være fremmed for tanken på å flytte på seg etter at Lyon mistet Champions League-plassen sin.

Powered by Labrador CMS