Manchester United v Everton - Pre-season Friendly

Signerte ny kontrakt – og har blitt lånt ut igjen

Publisert Sist oppdatert

James Garner har signert ny kontrakt med Manchester United, bekreftet klubben søndag.

Den gamle kontrakten gikk ut sommeren 2022 (med forlengelsesopsjon til 2023), mens den nye kontrakten går ut i 2024, med forlengelsesopsjon til 2025.

I forbindelse med kontraktssigneringen bekreftes det også at han returnerer til Nottingham Forest på et sesonglangt lån. Garner imponerte stort i Forest i vårsesongen forrige sesong, og Forest trenger virkelig hjelp, for de har tapt sesongens fire første kamper. Forest slet også tungt forrige sesong før Garner kom til klubben.

Garner er veldig fornøyd med å ha signert den nye kontrakten.

– Jeg er veldig glad, Manchester United har vært en enorm del av livet mitt i over ti år nå. Min ambisjon er selvsagt å bli en førstelagsspiller her. Jeg vet eksakt hva som skal til, og jeg er klar til å gå [på lån] og vise frem mine ferdigheter til alle, og å fortsette med å kjempe for oppnå alle målene mine.

– Å signere denne nye kontrakten viser troen klubben har på meg, og det gir meg ekstra motivasjon, og betyr så mye for meg og familien min.

– Jeg ønsker å være en viktig spiller for denne klubben en dag, det er det endelige målet, og jeg kommer til å jobbe hver dag for å få det til å skje.

Powered by Labrador CMS