Ble «oppdaget» av Carrick

James Garner forteller at Michael Carrick er hans mentor i Manchester United. Men har han våget å fortelle førstelagstreneren hvem som er hans største idol?

Publisert Sist oppdatert

Svaret vil nemlig neppe høste applaus på Carrington.

I en Q&A-sekvens med Watford-supporterne avslører Garner, som er født i Birkenhead i Merseyside-land, at Steven Gerrard alltid har vært hans forbilde på fotballbanen.

– Hele familien min er Liverpool-supportere, noe som er ironisk med tanke på at jeg spiller for Manchester United. Men idolet mitt var nok Steven Gerrard. Jeg så alle kampene med pappa, og Gerrard var den store spilleren på den tiden. Jeg spilte med Predator-sko, akkurat som han, og det gjør jeg fortsatt.

Garner er på utlån i Watford og har spilt ti kamper for Championship-klubben som ligger på 2. plass.

Der må 19-åringen klare seg uten Carrick, som mange sammenligner ham med.

– Jeg har jobbet mye med ham og sett mange klipp fra da han spilte. Han pleide å spille ballen framover så ofte han kunne, så det er noe jeg har forsøkt å kopiere.

Garner forteller at Carrick selv ønsket å trener Garner etter å ha sett ham i aksjon i tidlig alder, før han i det hele tatt var aktuell for førstelaget.

– Det var litt sprøtt at han ville bruke tiden sin på å hjelpe meg til å bli bedre. Han forklarte meg hva jeg skulle jobbe med og hjalp meg mye med basisferdighetene.

United-talentet forteller også at han var forsvarsspiller fram til han var 14-15 år, og at Juan Mata er den beste spilleren han har spilt med.

Powered by Labrador CMS