Garner i USA-troppen

James Garners far bekrefter at sønnen er blitt innlemmet i United-troppen som om ti dager setter kursen over Atlanteren.

Publisert Sist oppdatert

17-åringen, som signerte sin første profesjonelle kontrakt med United i mai, er en av trolig flere akademispillere som får sjansen til å vise seg frem for José Mourinho under troppens to uker lange opphold på den andre siden av den store dammen.

Les også: Mange av ungguttene kan få sjansen

Garner er imidlertid den første som har blitt bekreftet, om enn ikke offisielt. Vi regner imidlertid med at Garner senior, Dave Garner, er en troverdig kilde i denne sammenheng.

Han bekreftet innlemmelsen i et innlegg på Twitter onsdag kveld, der han skrev:

«Nå som det har blitt bekreftet for hans lagkamerater, kan jeg avsløre at James..Jimmy Garner… en Manchester United U18-spiller, har blitt plukket ut til førstelagets preseason-tour til USA.

«Godt jobbet, sønn.. Kos deg.»

OBS: Meldingen er nå fjernet

Fra Uniteds side var det neppe meningen at saken skulle komme ut på nåværende tidspunkt. Trolig er det grunnen til at Dave Garner siden har slettet Twitter-meldingen sin.

Mens vi venter på den offisielle bekreftelsen på spilleruttaket, kan vi isteden titte nærmere på en annen av farens meldinger, en video som viser noen av sønnens bidrag for U18-laget i sesongen som gikk:

Powered by Labrador CMS