Ryktesaker, uke 16

Ferguson er usikker på Lewandowski, mens Rio Ferdinand skal være ønsket tilbake i hvitt.

Publisert Sist oppdatert

United.no samler ryktene i en enkelt sak, slik at alle som elsker dem enkelt kan finne frem, mens alle andre lett kan styre unna.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 21. april:

09.45: Spliden mellom Rio Ferdinand og England-trener Roy Hodgson nådde nye høyder ved forrige landslagsuttak da midtstopperen valgte å takke nei til landslagsplassen grunnet et egendefinert treningsopplegg som måtte følges. Nå mener Sunday People å vite at Hodgson vil prøve å overtale Ferdinand til å tre på seg den hvite landslagstrøya igjen i sommerens privatlandskamper mot Irland og Brasil.

09.30: Mister United Robert Lewandowski til Bayern München? Det er spørsmålet Daily Express stiller seg. Nå har imidlertid Sir Alex Ferguson gjort noe så sjeldent som å kommentere et rykte direkte.

– Store signeringer? Da snakker du vanligvis om angripere, men det er komplisert nok som det er med de angriperne jeg allerede har, sier Ferguson før han kommenterer interessen for nevnte Lewandowski.

– Bayern München er interesserte de også. Vi må bare vente og se hvor vi er i forhold til om vi vinner serien. Kanskje det stiller seg annerledes da, avslutter skotten.

09.15: Sir Alex Ferguson har uttalt at David de Gea nå er Uniteds førstekeeper og dermed setter det naturligvis i gang ryktene om andrekeeper Anders Lindegaard. Daily Mirror skriver at West Ham og Fulham begge er aktuelle klubber for dansken ettersom de mister sine gamle sisteskanser i henholdsvis Jussi Jääskeläinen og Mark Schwarzer.

09.00: Ifølge Sunday People kjemper United, City og Liverpool om 15 år gamle Rodney Kongolo. Nederlenderen spiller for Feyenoord og prisen skal ligge på rundt 15 millioner kroner.

Lørdag 20. april:

17.30: Det stormer rundt Falcao om dagen og nå har hans bedre halvdel tatt til ordet i overgangsspekulasjonene. Falcao og hans Lorelei Tarón venter nemlig deres første barn.

– Barnet skal bli født i Spania. Vi flytter ikke. Legen vår er her og vi er veldig fornøyde. Madrid er en by jeg elsker og Radamel er veldig lykkelig her, sier den argeninske sangerinnen til det spanske TV-programmet Punto Pelota.

Så spørs det hvem som har siste ord i heimen?

17.15: Skal vi tro italienske medier, denne gangen representert ved Tuttosport, skal Juventus også ønske seg en annen spiller som tilbringer mye tid på benken på Old Trafford, nemlig Nani. Portugiseren har vært inn og ut av laget i år og har en kontrakt som går ut i 2014.

17.00: Nylig uttrykte Javier Hernandez at han gjerne skulle hatt mer spilletid i Manchester United. Det har selvfølgelig interesserte klubber fått med seg og italienske Mediaset mener at Juventus og Fiorentina jakter mexicaneren.

Fredag 19. april:

08.40: Det er litt over ett år siden Ravel Morrison ble solgt av Manchester United. Mannen som en gang ble ansett som et av engelsk fotballs største talenter kan nå være på vei tilbake til Manchester, men til byrival City. Daily Mirror hevder de lyseblå har sendt forespørsler på midtbanespilleren, som i øyeblikket spiller i Birmingham på lån fra West Ham.

Torsdag 18. april:

17.25: Midstopperen Adil Rami, som til daglig spiller i Valencia, skal være ønsket av Arsenal og United melder portugisiske A Bola.

17.15: Liverpool, United og tyrkiske Galatasaray kjemper om Porto-angriperen Jackson Martinez. Kjøpeglade Galatasaray skal visstnok starte budrunden med et bud på drøyt 35 millioner pund. Den colombianske spissen har scoret 23 mål på 25 kamper i år etter at han kom fra mexicanske Jaguares forrige sommer.

17.05: Wayne Rooney spilte ikke sin beste kamp mot West Ham og når én av stjernene ikke leverer, ja, da kommer ryktene. PSG-manager Carlo Ancelotti har uttalt at Rooney er umulig å kjøpe, men nå skal katalanerne fra Barcelona være interessert og da stiller kanskje saken seg annerledes? Daily Express er budbringeren.

17.00: Asmir Begovic skal fortsatt være i søkelyset til Manchester United melder The Sun. Arsenal, Chelsea og Newcastle følger også bosnieren tett.

11.00: United har invitert den danske 15-åringen Lars Troense Langgaards over på en ukes prøvespill. Høyrebacken spiller for AGFs U17-lag, og United skal ha lagt merke til ham på det det danske U16-landslaget. AGFs sportsdirektør, Brian Steen Nielsen, blir med 15-åringen til Carrington.

Onsdag 17. april:

17.45: I går skrev vi i ryktespalten at Wayne Rooney ønsket å bli på Old Trafford. I dag kommer kontrarapporten fra Daily Express, som siterer El Mundo Deportivo. Den spanske avisa hevder at Rooney er en beundrer av Lionel Messi og Andres Iniesta, og at Barcelona vuderer et bud på spissen i sommer. Noe av årsaken til den vinklingen? Rooneys sønn, Kai, ble sett i Barcelona-drakt sammen med sin mor, Coleen, i Liverpool.

Tirsdag 16. april:

17.05 PSG-manager Carlo Ancelotti ha avvist at Wayne Rooney kommer til Paris i sommer. Ancelotti kaller Rooney en av verdens beste spisser, men han tror det ikke er noen som helst mulighet for at United vil selge.

– Han er et idol i Manchester United, sier Ancelotti til L’Equipe.

07.45 Fra «done deal» med PSG til et fortsatt liv på Old Trafford. I går ble det påstått at Wayne Rooney var klar for Paris Saint Germain, men i dag skriver The Telegraph at scouseren selv skal ha gitt klare hint om at han ønsker å forbli der han allerede er. Avisen skriver at Rooney vil motstå alle fristelselser, for heller å gå inn i forhandlnger om en ny langtidskontrakt med United.
Rooneys nåværende kontrakt løper til sommeren 2015.

07.30 Russerne kommer ..? Mail Online skriver i dag at det statlige russiske flyselskapet Aeroflot ser ut til å gå inn i Uniteds sponsorportefølje fra sommeren av. Et slikt trekk vil i så fall ramme klubbens nåværende samarbeidspartner i luften, Turkish Airlines.
– Et overraskende trekk, gitt Aeroflots tvilsomme ulykkesstatistikk, spesielt på innenriksrutene, skriver kilden videre. Det legges imidlertid til at selskapet for tiden er inne i en moderniseringsfase, og at et samarbeid med United vil bidra til å bedre russernes frynsete rykte.

Mandag 15. april:

15.25 Så skal nok en midtstopper ha beveget seg inn på United-radaren. Valencias Adil Rami er mannen, ifølge The Express, og har i lengre tid blitt fulgt av Arsenal.
Men nå skal altså United ha sluttet seg til i rekken av Rami-beundrere som ønsker å hente ham til Premier League i sommer.
Franske Rami er 27 år gammel og kontraktsbundet frem til 2015, men skal være lysten på spill i England.

13.30 Torino-spilleren Angelo Ogbonna sier at han er smigret over interessen fra Manchester United. Den 189 cm høye og 24 år gamle midtstopperen, har imponert stort i Torino-forsvaret i de to siste sesongene, og var i Italias tropp til fjorårets EM-sluttspill i Polen og Ukraina.
Ifølge Sky Sports Italia sendte United avgårde to speidere for å kikke nærmere på Ogbonna da Torino tapte 2-1 for Roma i lørdagens Serie A-kamp på Olympiastadion.
– I så fall er jo det selvfølgelig smigrende, men akkurat nå tenker jeg ikke på fremtiden, sier Ogbonna, ifølge kilden, og legger til: – Jeg lever i nuet, og det eneste jeg og lagkameratene mine tenker på nå, er å redde Torino.

11.00 Den franske forretningsmannen og grunnleggeren av 10Sport, Michel Moulin, skal ha sagt følgende til fransk tv:
– Fra pålitelige kilder sier jeg dere: Wayne Rooney til PSG; det er opp og avgjort.
Moulin har blant annet bakgrunn som sportslig rådgiver for pariserklubben.

10.50 Ifølge The Sun skal den 22 år gamle Brentford-keeperen Simon Moore være i Uniteds søkelys.

Powered by Labrador CMS