groenen010522

– PSG nærmer seg enighet med United

Publisert Sist oppdatert

Franske Le Parisien skriver at PSG nærmer seg enighet med Manchester United om en overgang for 27 år gamle Jackie Groenen.

Groenen har vært i United siden sommeren 2019, og det var ventet at hun fort kunne forlate klubben denne sommeren i jakt på Champions League-fotball. Da WSL-overgangsvinduet stengte forrige uke håpet United-fansen at det også ville bety at United ikke kom til å selge Groenen, selv om det franske overgangsvinduet ikke stenger før 20. september.

Nå ser det ut til at det skjer likevel. Groenen skal allerede være i Paris, og det meste tyder på at overgangen går i boks. 

United har god dekning på den sentrale midtbanen, men vil i Groenen selvsagt miste en av spillerne som har vist mest internasjonalt, så det er uansett et salg som svekker United noe før den kommende sesongen.

For spillere som Vilde Bøe Risa blir veien til førstelaget kortere om dette salget blir en realitet, selv om hun trolig ikke starter sesongen som et åpenbart førstevalg.

Om Groenen selges, så ender hun på nøyaktig 60 kamper for klubben. Hun har ikke scoret for United, så i det minste trenger ikke United å erstatte bidragene hennes på akkurat den fronten.

PÅ VEI BORT: Jackie Groenen.
PÅ VEI BORT: Jackie Groenen.
Powered by Labrador CMS