– Vi vil dominere og vinne

Kjell André Steen fra Jack Army Norway er meget optimistisk før møtet med United.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag skal Manchester United forsøke å ta revansje for det forsmedelige tapet i åpningskampen mot Swansea. Louis van Gaal tapte sin første offisielle kamp på Old Trafford, og hjemmetilhengerne fikk et déjà vu fra David Moyes-æraen.

Kjell André Steen fra Jack Army Norway kunne juble for en meget overraskende seier. Representanten til Swanseas norske supporterklubb spår en gjentakelse av forrige kamp.

– Jeg må vel si at jeg er like optimistiske som sist gang. Jeg tror vi vinner 2-1, sier Steen til united.no.

Han tror at Swansea kommer til å dominere kampen.

– Vi vil vel som vanlig gå ut og spille vårt vanlige ballbesittende pasningspill, og det jeg har sett av United i det siste har ikke vært veldig overbevisende. Så jeg tror og håper vi skal klare og dominere deler av kampen.

Steen innrømmer at han frykter Uniteds angrepsarsenal. Men det er en spiller som har utmerket seg denne sesongen.

– Hvis man ser på spillerstallen deres, så ser vel nesten samtlige offensive spillere farlige ut. Men sånn det ser ut nå frykter jeg faktisk De Gea mest.

Swansea valgte å slippe Wilfried Bony til Manchester City i januar. Bafetimbi Gomis har foreløpig ikke klart å fylle tomrommet etter ivorianeren, men Steen vil ikke avfeie den franske erstatteren.

– Ja, vi savner nok Bony en del. Men håper at det skal løsne for Gomis snart. Man må huske at det tok en god stund før det løsna for Bony også, påpeker han.

Han drister seg til å spå formasjon og lagoppstilling.

– Jeg gjetter at vi kommer i en 4-2-3-1 formasjon: Fabianski; Naughton, Williams, Fernandez, Taylor; Ki, Shelvey; Routledge, Cork, Montero; Gomis

Om du vil se litt nærmere på hva Swansea-fansen skriver på sin egen hjemmeside om turen kampen mot United, kan du klikke deg inn her.

 

Powered by Labrador CMS