Ny signering for kvinnelaget

Andre signering på to dager.

Publisert Sist oppdatert

Ivana Fuso har signert for Manchester United.

Det bekrefter klubben.

19-åringens kontrakt med Basel gikk ut nå i sommer, og hun har nå signert en toårskontrakt (med mulighet for forlengelse med ytterligere ett år) med United. Hun har tidligere også spilt for Freiburg i Bundesliga.

Fuso er en angrepsspiller, og hun er for øyeblikket U19-landslagskaptein for Tyskland.

United har tidligere hentet Lucy Staniforth fra Birmingham, før Ona Batlle kom inn fra Levante på mandag.

LES OGSÅ: Nå har United fått ny assistentmanager

UNG ANGREPSSPILLER: Ivana Fuso.

Ser frem til å jobbe med Casey Stoney

– Jeg er veldig fornøyd med å være her, det er en drøm å signere for en klubb som Manchester United. Casey er en god trener, og jeg ser frem til å jobbe med henne og støtteapparatet, og å møte mine nye lagkamerater, sier Fuso.

– Det blir første gang jeg spiller i England. Ligaen er veldig god, og jeg vet at å være en del av dette laget vil hjelpe meg å utvikle meg videre som spiller. Jeg er klar til å sette i gang med treningen, og å arbeide hardt foran den nye sesongen.

Stoney er også fornøyd med signeringen.

– Ivana er en talentfull, ung angrepsspiller med høyt potensial, og jeg er strålende fornøyd med at hun har signert for klubben.

United-sjefen beskriver Fuso som spiller:

– Hun er en intelligent spiller som er veldig god med ballen, og hun vil gi angrepsspillet vårt veldig mye. Jeg har også blitt imponert av lederegenskapene hun innehar i så ung alder, og jeg vet hun vil passe godt inn i resten av stallen. Jeg vil gjerne ønske Ivana velkommen til laget – vi ser alle frem til å jobbe med henne

SJEFEN OG NYSIGNERINGEN: Casey Stoney og Ivana Fuso.
Powered by Labrador CMS