fuso050322

Lånes ut

Publisert Sist oppdatert

Manchester United bekrefter på egne hjemmesider at Ivana Ferreira Fuso sendes på utlån til Bayer Leverkusen for sesongen 2022/2023.

Den brasilianske landslagsspilleren har samtidig signert ny kontrakt som strekker seg ut 2023/2024-sesongen.

Sjansene for førstelagsspill for United den kommende sesongen var trolig ikke så gode, så det er ingen stor overraskelse at United har valgt å sende henne på lån til en klubb hvor hun forhåpentligvis vil få verdifull spilletid.

21-åringen har spilt 21 kamper og scoret to mål etter hun ble hentet til United fra FC Basel i 2020. Det har stort sett vært snakk om korte innhopp, men hun scoret altså to mål i ligacupen forrige sesong i kamper hvor hun spilte fra start, med målet mot Manchester City som høydepunktet.

Senere i kampen, da Ona Batlle scoret seiersmålet, så var Fuso byttet ut, og da var det hun som annonserte scoringen over høytaleranlegget (etter 1.10 av videoen under):

Marc Skinner om utlånet:

– Dette utlånet er en utmerket mulighet for Ivana til å spille regelmessig førstelagsfotball.

– Vi vet at hun vil fortsette å utvikle seg personlig og profesjonelt og komme tilbake som en enda bedre spiller for Manchester United. Den tyske ligaen er veldig bra for utviklingen av unge spillere, og et sted hvor Ivana kan markere seg.

– Vi vil følge Ivana nøye gjennom sesongen og ser frem til å se henne blomstre i kvinnenes Bundesliga.

Bayer Leverkusen kom på sjuendeplass i den tyske toppdivisjonen forrige sesong.

Powered by Labrador CMS