Victor Lindelöf tok seg tid til å trøste Italias legendariske keeper Gianluigi Buffon som var knust etter at Italia ikke tok seg til sommerens VM i Russland.

Lindelöf trøstet Buffon

Mens lagkameratene gikk fullstendig bananas, tok Victor Lindelöf seg tid til å trøste Italias keeperlegende. Gianluigi Buffon.

Publisert Sist oppdatert

Sverige med Victor Lindelöf på laget er klare for VM i Russland neste sommer. I Italia er det imidlertid landesorg etter at støvellandet mislyktes med å kvalifisere seg til et VM-sluttspill for første gang siden 1958.

Det ble klart etter mandagens nervepirrende men målløse kamp i Italia.

Italia dominerte banespillet, og skapte en del sjanser, men det så egentlig aldri virkelig ut som om de var i ferd med å bryte ned et tappert kjempende svensk lag. Til slutt blåste den spanske dommer av, og Victor Lindelöf og Sverige kunne juble for plass i sitt første VM siden 2006 – da Italia vant.

Italia på sin side har for første gang siden 1958 – da Sverige arrangerte – feilet i å kvalifisere seg til VM.

Lindelöf gjorde stort sett en ganske solid kamp, selv om han gjorde enkelte småfeil mot slutten av kampen da svenskene begynte å bli slitne. Darmian fikk litt over en time på banen, men gjorde mange feil, og det var ingen overraskelse da han ble tatt av.

Kanskje burde Darmian fått straffespark da han ble felt av Lustig i det svenske feltet? Det er nok en av mange ting italienerne vil diskutere lenge etter dette oppgjøret. For denne kampen vil det ta lang, lang tid før italienerne blir ferdig med.

Kanskje vurderer også Zlatan et landslagscomeback neste sommer…?

Vi fulgte kampen live. Se mer om hvordan kampen utartet seg nederst i denne saken.

TIL VM: Victor Lindelöf.

Italia: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Candreva (Bernardeschi, 76.), Florenzi, Jorginho, Parolo, Darmian (El Shaarawy, 63.); Immobile, Gabbiadini (Belotti, 63.).
Ubenyttede innbyttere: Donnarumma, Perin, Rugani, Astori, Zappacosta, Gagliardini, De Rossi, Insigne, Eder.

Sverige: Olsen; Lustig, Lindelöf, Granqvist, Augustinsson; Claesson (Rohdén, 71.), Larsson, Johansson (Svensson, 19.), Forsberg; Toivonen (Thelin, 55.), Berg.
Ubenyttede innbyttere: Johnsson, Nordfeldt, Krafth, Olsson, Guidetti, Helander, Jansson, Sema.

Powered by Labrador CMS