Real Betis v Manchester United - Winter Friendly

Hansen-Aarøen trener med førstelaget

Mens flere av de største stjernene fremdeles har ferie, har Erik ten Hag hentet nordmannen Isak Hansen-Aarøen opp i førstelagsgruppen.

Publisert Sist oppdatert

Dermed er det gode muligheter for at 18-åringen blir å se i Oslo nesten uke som en del av Manchester Uniteds tropp mot Leeds.

Det er avisen Mirror som skriver at Ten Hag har hentet opp tre av U21-spillerne til førstelaget.

Charlie Savage, Maxi Oyedele og nevnte Isak Hansen-Aarøen ble alle avbildet på Carrington da en rekke United-spillere vendte tilbake etter ferie.

Manchester United Pre-Season Training Session
TRENER MED FØRSTELAGET: Isak Hansen-Aarøen trener for tiden med førstelaget til United og kan bli en del av troppen som reiser til Oslo for å møte Leeds neste uke.

Nå er det ikke uvanlig at Uniteds unggutter hospiterer med førstelaget med ujevne mellomrom, men i Hansen-Aarøens tilfelle er det verdt å merke seg at United og Erik ten Hag satte foten ned for 18-åringens deltakelse i G19-EM som pågår i disse dager på Malta.

Det kan vanskelig tolkes i noen annen retning enn av Uniteds manager Erik ten Hag har klare planer for hvordan han vil bruke Hansen-Aarøen i Uniteds sesongoppkjøring. 

Ettersom en rekke av Uniteds førstelagsspillere fremdeles ikke har returnert fra ferie, er det mye som tyder på at 18-åringen fra Tromsø kan bli en del av Manchester United-troppen som kommer til Oslo for å møte Leeds neste uke.

Uken etter Leeds-kampen etter venter franske Lyon i Edinburgh før United setter kursen mot USA og treningskamper mot Arsenal, Wrexham, Real Madrid og Borussia Dortmund.

United møter Lens på Old Trafford og Athletic Club i Dublin helgen før Premier League-alvoret tar til igjen. 

Powered by Labrador CMS