isak101222

Fikk nei til EM-deltakelse fra United

Publisert Sist oppdatert

United.no skrev tirsdag at kaptein Isak Hansen-Aarøen ikke er med i Norges G19-tropp når den offentliggjøres 14. juni, informasjon som nå har blitt bekreftet.

United.no erfarer at dette ikke er fordi landslagssjef Luis Pimenta ikke tok ham ut, men fordi United og Erik ten Hag har satt ned foten. 

Nordmannen fikk først grønt lys til å reise til EM, men United ombestemte seg. I NFF skal det ha blitt jobbet hardt med å finne en løsning som innebar at Hansen-Aarøen likevel fikk være med, men dette har de altså ikke lyktes med.

United-managerens nei kan utvilsomt tolkes som et tegn på at nordmannen er høyaktuell for en plass i troppen til årets sesongoppkjøring, som sparkes i gang på norsk jord med kamp mot Leeds på Ullevaal 12. juli.

Pimenta ønsket ikke å kommentere vår informasjon. For Norges del er det naturligvis et hardt slag at 18-åringen, som er kaptein på G19-landslaget og bidro sterkt til at Norge tok seg til EM, ikke blir med når troppen setter kursen mot G19-EM i Malta i sommer.

Isak Hansen-Aarøen var for øvrig nylig med førstelaget som reiste til Wembley i forbindelse med FA-cupfinalen mot Manchester City. Nordmannen var ikke en del av troppen, men var med på forberedelsene inn mot finalen og deltok på treningsøktene i forkant. Dét kan absolutt tolkes som et stort kompliment til den norske unggutten.

United.no vet for øvrig at flere har latt seg imponere av Hansen-Aarøens prestasjoner på førstelagstrening. 

Powered by Labrador CMS