Queens Park Rangers v Manchester United - Pre-season Friendly

Utnevnt som ny Ipswich-manager

Publisert Sist oppdatert

Fire av de siste fem managerne til Ipswich Town har pussig nok hatt navnet Paul (Jewell, Hurst, Lambert og Cook), men siden klubben har havnet i League One (nivå tre), så synes de tydeligvis at det er på tide å endre strategi.

Torsdag ble det meldt fra flere hold om samtaler mellom McKenna og Ipswich, og på kvelden bekreftet Ipswich at nordiren tar over.

– Det har vært en stor ære å jobbe for Manchester United de siste fem årene, sier McKenna, som takker både Mourinho, Solskjær, Rangnick og spillerne i sin farvelmelding.

– Helt fra starten av min trenerkarriere har det alltid vært min ultimate ambisjon å bevege meg over til managerrollen, og nå har jeg en fantastisk mulighet til å gjøre det i Ipswich Town, en utrolig klubb med en fantastisk historie.

Martyn Pert forlater også Manchester United, og blir McKennas assistent i Ipswich.

McKenna ble værende i United etter at Ole Gunnar Solskjær forlot klubben, og Ralf Rangnick skal ha likt å jobbe med McKenna også, men United ville ikke stå i veien for McKenna siden dette blir sett på som en veldig god mulighet for 35-åringen.

Ipswich ligger på 12. plass i League One, og har hele ni poeng opp til playoff.

McKenna kom til United fra Tottenham i 2016, og startet som sjef for U18-laget, før han i 2018 ble hentet opp av José Mourinho for å jobbe med A-laget. Han beholdt den jobben under Solskjær, via Carrick, og nå under Rangnick.

Vi takker Kieran McKenna og Martyn Pert for innsatsen i United, og ønsker begge lykke til videre i East Anglia.

Ipswich Town v Northampton Town - Sky Bet League One
MCKENNAS NYE HJEMMEBANE: Portman Road, Ipswich.
Powered by Labrador CMS