Taper aldri etter å ha ledet

212 ganger har United ledet på Old Trafford til pause i Premier League – de har aldri tapt.

Faktisk er det nesten 30 år siden United ga fra seg alle tre poengene, etter å ha ledet til pause på Old Trafford i seriesammenheng.

Den 7. mai 1984 kom Ipswich på besøk, og tross et tidlig mål av en ung Mark Hughes stakk Ipswich av med seieren til slutt.

Siden den gang, har United hatt god kontroll på hjemmebane når de har initiativet til pause.

Siden Premier League startet i 1992 har United ligget foran til pause 212 ganger. 12 av kampene har endt med poengdeling, mens resten av gangene har hjemmelaget tatt alle tre poengene.

Da dommeren blåste i fløyta på søndag, var det altså den 200. Premier Leauge-seieren på eget gress etter at van Persie sendte vertene i ledelsen før pause.

Likefullt er det ikke helt svart for de som måtte havne under på Old Trafford. Sist gang et lag kjempet til seg poeng var West Bromwich som kom tilbake fra 2-0 til 2-2 i oktober 2010.