– Vi slår tilbake

Anders Lindegaard er sikker på at United vil slå tilbake mot Chelsea.

Publisert Sist oppdatert

Etter å ha røket ut av Champions League i midtuken, er det kun to turneringer som gjenstår for United denne sesongen. På søndag kommer Chelsea til Old Trafford, i håp om å avansere til FA-cupens semifinale.

Den danske målvakten understreker viktigheten av å slå Chelsea på søndag.

– Vi er nødt til å respondere. Jeg føler en vilje i laget, og det vil ikke stilles noen spørsmål om hvem som skal vinne den kampen. Vi er nødt til å slå tilbake – fort og sterkt, sa Lindegaard til MUTV.

Målvakten spilte sin andre kamp som overårig spiller i U21-kampen mot West Ham i midtuken, hvor han holdt buret rent. Dansken fortalte at han trengte å få kamperfaring.

– Denne kampen handlet om å få noen minutter i beina. Det er altfor lenge siden jeg sist spilte. Jeg har savnet det veldig, så det er fint å ha muligheten til å spille igjen, fortalte han, men la til at han ikke er tilfreds med å kun spille reservelagsfotball:

– Det er ingen erstatning for å spille førstelagskamper på Old Trafford, men det er bedre enn ingenting. Derfor nyter jeg å spille reservelagskamper en gang i blant, og det er bra for å holde kampformen intakt.

På spørsmål om han vil kjempe for førstelagsplass, kommer det fram at Lindegaard ikke har noen planer om å spille andrefiolin på Old Trafford.

– Selvsagt! Ellers kunne jeg bare pakke tingene mine og dra. Det handler om å gi alle på laget kamp om plassene. Jeg ønsker Davids plass. Situasjonen er slik den alltid har vært – det er ikke noe som er forandret siden i fjor, fortalte dansken.

Powered by Labrador CMS