– Dette er bare starten

Büttner ønsker å sette skikkelig fart på United-karrieren.

Publisert Sist oppdatert

Alexander Büttner imponerte mange mot Southampton med sine stadige løp nedover venstrekanten. Backen viste flere ganger at han besitter meget gode offensive kvaliteter, og testet Sunderlands keeper, Simon Mignolet, ved flere anledninger.

Den nederlandske backen var med på å opprettholde ledelsen på 15 poeng. Han mener at United bare må fortsette å vinne kamper.

– Det var en viktig seier. Hvis vi ønsker å bli mestere, må vi vinne hver eneste kamp. Vi må fokusere hver eneste uke og vinne hver kamp til siste slutt. Hvis vi blir mestere, da kan vi slappe av, fortalte Büttner til MUTV, og la til:

– Vi er i en god posisjon, men vi må jobbe hardt i hver eneste kamp, og ikke ta det lett.

United sikret seg ikke bare tre poeng mot Sunderland, de klarte også å holde nullen for sjette kamp på rad. Büttner er stolt av å være en del av en solid backrekke.

– Det er selvsagt bra å buret rent. Det er er bra for forsvarsspillerne. Man kan stole på hverandre og jeg synes at en klubb som United bør prøve å holde nullen i hver eneste kamp, sa nederlenderen.

Seieren mot Sunderland var Büttners 11. kamp siden overgangen fra Vitesse Arnhem, og venstrebacken føler at han nå er klar for å sette fart på United-karrieren for alvor.

– Jeg trengte noen måneder på å finne meg til rette, røpet Büttner, før han avsluttet:

– Det startet veldig bra, og nå prøver jeg å finne meg skikkelig til rette i Manchester. Jeg signerte for fem år, så dette er bare starten.

Büttner spilte 90 minutter mot Sunderland i helgen, og blir etter alle solemerker ikke å se mot Chelsea mandag.

Powered by Labrador CMS