– Tittelen er i våre hender

Nemanja Vidic føler seg sikker: United tar sitt 20. ligagull.

Publisert Sist oppdatert

Det var på ingen måte noen festforestilling, men United gjorde det nødvendige, og økte dermed ledelsen til City til 15 poeng. De har dermed både seks og syv fingre på ligatittelen, og Vidic er fast bestemt på å sikre laget ligatittel nummer 20.

Serberen forteller at han er fornøyd med tre poeng, og at laget nå vil se framover mot de neste kampene.

– Vi tar med oss tre poeng, men vi fikk dem ikke lett. Man ønsker å vinne kampene sine, og spille for landet ditt i landslagspausen uten en dårlig følelse – det har vi nå gjort. Nå må vi bare konsentrere oss om de kampene som kommer, sier Vidic til MUTV.

– Hvis man ser på 15-poengsledelsen, må man si at vi har et så stort forsprang, og vi ønsker ikke å forandre det. Vi har tittelen i våre hender, men vi har også mange kamper igjen å spille, og spesielt et par tøffe bortekamper som tradisjonelt sett har vært tøffe for oss. Ingen ting er ferdig ennå, men vi er i en god posisjon, sier den serbiske midtstopperkjempen, og legger til:

– Noen ganger kan man føle at fansen begynner å bli nervøs, på grunn av det som skjedde forrige sesong. Jeg tror ikke vi skal tillate det å skje igjen. Vi er i en god posisjon nå. Vi burde slappe av og nyte å spille fotball. Det er en god tid for oss.

Lørdagens kamp endte i nok et rent bur for serielederne, noe Vidic selvsagt er fornøyd med.

– Det er viktig. I dag spilte vi ikke så god fotball, men vi fikk tre poeng fordi vi forsvarte oss som et lag og en enhet, forklarer serberen, og avslutter:

– Jeg synes laget jobbet bra. Det var kanskje ikke en god oppvisning offensivt, men jeg må gi angriperne credit for at de jobbet hardt for laget og hjalp oss med å holde buret rent. Det er derfor vi fikk tre poeng i dag.

Powered by Labrador CMS