– Et fantastisk comeback

Uniteds kaptein er fornøyd med måten laget har slått tilbake denne sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Nemanja Vidic er glad og stolt over å ha gjenvunnet tittelen fra den lyseblå byrivalen, og skryter samtidig av den fine tiden han har hatt siden han kom til Manchester.

Den serbiske midtstopperen føler at ligatriumfen var fullt fortjent og at det var en passende avskjed for Sir Alex Ferguson, som – slik alle vet – legger opp etter mer enn 26 år i managerstolen på Old Trafford.

– Jeg er veldig stolt over å ha spilt for denne klubben, med disse spillerne og denne manageren, sa Vidic på MUTV, og la til:

– Jeg har hatt syv flotte år i klubben og vi har hatt så mye suksess, og i år klarte vi det igjen, så jeg er veldig fornøyd.

Vidic legger vekt på hvor mange som har bidratt på scoringslisten når han blir spurt om hvilke faktorer som har brakt ligagullet i hendene på de røde djevlene.

– Jeg tror vi har hatt 20 spillere som har scoret mål denne sesongen, og det er utrolig. Det viser hvor god lagånden er i laget, og hvor hardt vi har jobbet for å vinne tittelen, sa han.

– All jobben vi har lagt ned på treningsfeltet skal selvsagt ha mye av æren. Du så hvordan spillerne hoppet og sang på seiersparaden, og vi hadde en fin dag sammen med fansen, fortsatte han, og la til:

– De fortjener det siden de støtter oss hvert eneste år. Det har vært et fantastisk comeback etter fjoråret og vi har fortjent å vinne tittelen.

Vidic mener at Sir Alex’ menneskelige kvaliteter er på nivå med hans managerferdigheter, og forteller også at han vil savne den langsittende sjefen.

– Det var en stor ære å spille for manageren. Det er alltid vanskelig å snakke om ham siden han var manageren min, forklarte Vidic, og utdypet:

– Nå kan jeg si det jeg føler, og jeg må si at han er en flott person som alltid bryr seg om spillerne sine og han driver dem alltid fremover.

Serberen avsluttet med å fortelle om troen Ferguson har på spillerne sine.

– Han har troen på dem, og det er derfor spillerne alltid liker å spille for ham. Det er en glede å spille for denne klubben og manageren.

Powered by Labrador CMS